צדפות מוקפצות עם חמאת שום
צדפות מוקפצות עם חמאת שום יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 460 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, עלי פטרוזיליה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. נסו צדפות מוקפצות עם פטרוזיליה ושום, צדפות צרובות עם שום-חמאת פטרוזיליה, ו צדפות חמאת שום שמנת עם פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף צדפות במים קרים; לנקז היטב.
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל; לזרוק בעדינות בקמח.ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה; מוסיפים שמן, ערבוב טוב.
להוסיף צדפות, ו saut 6 עד 7 דקות.
להעביר צדפות למגש הגשה או קערות הגשה אישיות.
מקשטים עם פלחי לימון ופטרוזיליה.
מגישים עם חמאת שום מבהירה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.