והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי שמיר, פלפל, חלב חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט צנון ומלפפון, מלפפון וסלט צנון, ו מלפפון וסלט צנון.
הוראות
1
בקערה בינונית, לשלב את המיונז עם יוגורט, חלב חמאה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
2
לטאטא את השום מחית, זרעי חרדל, פלפל שחור סדוק זרעי שמיר עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
3
להקציף בשמן זרעי הגפן.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל האדום פרוס, פלחי צנון ופרוסות מלפפון העונה היטב עם מלח. מכסים את הסלט ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
5
שים את הקמח, ביצים ופנקו ב 3 קערות רדודות ומתבלים כל אחד עם מלח ופלפל שחור טחון. מקציפים קלות את הביצים. ללטף את הצדפות יבש עם מגבות נייר. לדלות אותם קלות בקמח, לטבול אותם בביצים ולאחר מכן panko, לחיצה קלה כדי לעזור פירורים לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את הצדפות בפירורי לחם לתבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
7
במחבת גדולה, מחממים את שמן הקנולה עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, מטגנים את הצדפות על חום גבוה, פונה פעם אחת, עד הציפוי הוא פריך וזהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
להעביר מגבות נייר לניקוז. מתבלים את הצדפות במלח.
מרכיבים שתצטרך
9
מסדרים את הצדפות המטוגנות על מגש וכפית את צנון שמנת סלט מלפפון בצד.