קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות עם אורגנו ופירורי לחם (Vongole Origanate)

צדפות עם אורגנו ופירורי לחם (Vongole Origanate)
מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אורגנו, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צדפות אורגאנטו: Vongole Origanate, צדפות עם פירורי לחם קלויים עם גרידת תפוז ושיער מלאך, ו Tagliatelle Con Vongole-פסטה עם צדפות קטנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בזהירות לפתוח את הצדפות, להשליך את הפגזים העליונים, ולנקז את נוזל הצדפה לתוך קערת ערבוב קטנה. תניח בצד. שחרר את הצדפות מהקליפות התחתונות אבל לא להסיר אותם.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
יוצקים את המלח על תבנית אפייה כך שהוא לפחות 1/2 אינץ ' עמוק ולסדר את הצדפות בחצי פגזים שלהם במלח.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
במחבת 10 עד 12 אינץ', מחממים את השמן על חום בינוני עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבצל, שום ופלפל פעמון ומבשלים 6 עד 7 דקות, עד מרכך וזהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שוםשום
בצלבצל
5
מוסיפים את פירורי הלחם וממשיכים לבשל עוד 3 דקות, עד שהם בצבע חום זהוב בהיר גם כן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
6
הסר את התערובת מהחום, מתבלים במלח ופלפל, וקריר. מערבבים את האורגנו ואת נוזל הצדפה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורגנואורגנו
7
מחממים את המטגן. לארוז על 2 כפיות של תערובת פירור רופף לתוך כל צדפה קליפה. (זכור כי הצדפה, לא המילוי, הוא החלק החשוב ביותר של צלחת זו; מלית צריך להקיף ולשפר את הצדפה, לא להכניע אותו.)
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מניחים את הצדפות תחת המטגן וחום דרך, על 1 1/2 עד 2 דקות, רק עד תערובת פירור הוא חום זהוב עמוק; אתה לא באמת מבשל את הצדפה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
טפטוף עם טיפת שמן זית, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
10
מידע מקור
11
ממריו בטאלי מזון החג על ידי מריו בטאלי שפורסם בהסדר עם קלרקסון פוטר / מוציאים לאור
12
Reprinted with permission from Mario Batali Holiday Food by Mario Batali. © 2000 Clarkson Potter

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.