תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפות עם Tequilan ו Chorizo. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-88 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן צמחי, צ'ילה דה arbol, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טקילה צ'וריסו צדפות על הגריל, צדפות מאודות עם צ'וריסו וטקילה, ו המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת סאוט גדולה על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד שזה רק מתחיל חום, על 1 דקה. מערבבים את הנקניק, לשבור אותו עם כף עץ או מרית. מבשלים עד הנקניק הוא השחמה מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
מעבירים את הנקניק לצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4
יוצקים את הטקילה לתוך המחבת, בוחשים כדי לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. זרוק את הפלפל צ ' ילה למחבת ולהמשיך לבשל עד הטקילה מצטמצמת בחצי, 1 עד 3 דקות. מסדרים את הצדפות בשכבה אחת על תחתית המחבת. מכסים את המחבת וממשיכים לבשל עד שכל הצדפות נפתחו, 5 עד 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
טקילה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
באמצעות מלקחיים, להעביר את הצדפות הפתוחות צלחת גדולה רדודה או קערה. מערבבים את מיץ הסיד לתוך המחבת ומחזירים את הנקניק המבושל למחבת, ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. לטעום את הרוטב ואת העונה עם מלח ופלפל לפי הצורך. זכור כי הנקניק, כמו גם את המשקאות שנמסרו על ידי הצדפות, שניהם מלוחים, אז לא הרבה מלח נוסף עשוי להיות נחוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ליקר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כפית את הרוטב על הצדפות ומפזרים עם כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מגישים עם טריזים סיד בצד, ועם לחם פריך או צ ' יפס טורטייה לטבילה ברוטב.
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.