צדפות עם סלסה מנגו על תרד טרי
צדפות עם מנגו סלסאן על תרד טרי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, מלח ופלפל טחון, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו צדפות ים צרובות עם מנגו-מלון סלסה, צדפות עם מלפפון מתוק וסלסה מנגו, ו צדפות מחבת צרובות עם סלסה שעועית שחורה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המנגו, פלפל אדום, שאלוט, חלפיניו צ ' ילה, ומיץ ליים יחד בקערה קטנה; מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מחממים את שמן הזית ואת החמאה יחד במחבת על חום גבוה. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את הצדפות ומבשלים עד אטום ושחומים בצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מערבבים את המים, מרק ירקות, ושום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מביאים את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את התרד לתערובת על ידי קומץ; בישול עד שכל אצווה הוא נבול לחלוטין.
הסר מהחום, לסחוט לחות עודפת מהתרד, ולמקם חלקים שווים למרכז של 2 צלחות.
מניחים חצי מהצדפות מעל כל ערימה של תרד. כפית סלסה מנגו על הצדפות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.