קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותפסקאטרית
מגזין

צדפות עם פטריות ברוטב יין לבן

צדפות עם פטריות ברוטב יין לבן
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו צדפות ים, מים, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף ברוטב יין לבן עם פטריות, עוף ופטריות ברוטב יין לבן שום, ו עוף ופטריות ברוטב שמנת ויין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פירורי לחם טוסט על תבנית אפייה באמצע התנור עד זהב חיוור, 6 עד 8 דקות, ואז לזרוק עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
יין מבשלים, מים, בצל, עלה דפנה, מלח ופלפל בסיר כבד 2 1/2 עד 3 ליטר, חשוף, 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף צדפות ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מבושל רק דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מעבירים צדפות למגש עם כף מחורצת כדי להתקרר, חוזרים כל בצל למחבת, ואז להרתיח נוזל בישול עד מופחת על 1 כוס, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים נוזל בישול דרך מסננת לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מבשלים פטריות ב 2 כפות חמאה במחבת כבדה 10 עד 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שרוב פטריות נוזליות לתת את התאדה, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להקציף יחד קרם וחלמון בקערה חסינת חום. ממיסים 2 כפות חמאה ב ניקה 2 1/2 - ל 3-סיר ליטר על חום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף קמח לבשל רביכה, לטאטא, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הסר מחבת מחום ולהוסיף נוזל בישול מופחת בזרם, לטאטא כל הזמן. להחזיר מחבת לחום ומבשלים, מקציפים, 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים רוטב בזרם איטי לתוך תערובת שמנת, לטאטא כל הזמן, ואז לשפוך רוטב בחזרה למחבת ומבשלים, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
11
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מערבבים צדפות ופטריות לרוטב, ולאחר מכן לחלק בין צדפים או צדפות ramekins ומפזרים תערובת פירורי לחם. אם משתמשים בצדפים, מפזרים מלח כשר באופן שווה במחבת אפייה רדודה גדולה, אז מקננים קליפות במלח. צדפות נקודה עם הנותרים 2 כפות חמאה, ואז לצלות על 4 סנטימטרים מחום עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
14
* זמין ב-Bridge Kitchenware (800-274-343
1
* תערובת צדפות ניתן לעשות (אבל לא כפית לתוך פגזים או ramekins) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם בסיר מעל חום מתון לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טריים גס מבגטפירורי לחם טריים גס מבגט2961 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות12 כפיות אבקת שוםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה שטוחה וטריה טחוןפטרוזיליה שטוחה וטריה טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2בצל צהוב בינוני, קצוץמלח כשר לייצוב צדפות (אם משתמשים)מלח כשר לייצוב צדפות (אם משתמשים)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות, חצוי לאורכו, ואז דק פרוס לאורכופטריות, חצוי לאורכו, ואז דק פרוס לאורכו1smallsבצל, פרוסבצל, פרוס14דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוס מגוררת Parmigiano דק-רג'יאנו1/4 כוס מגוררת Parmigiano דק-רג'יאנו1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צדפות ים, שרירים קשים הוסרו מצד כל אחד במידת הצורך וצדפות לחתוך לחתיכות 3/4 אינץצדפות ים, שרירים קשים הוסרו מצד כל אחד במידת הצורך וצדפות לחתוך לחתיכות 3/4 אינץ1טורקית או 1/4 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/4 עלה מפרץ קליפורניה63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3/4 מקל חמאה ללא מלח3/4 מקל חמאה ללא מלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.