צדפות עם פטריות ברוטב יין לבן
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו צדפות ים, מים, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף ברוטב יין לבן עם פטריות, עוף ופטריות ברוטב יין לבן שום, ו עוף ופטריות ברוטב שמנת ויין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
פירורי לחם טוסט על תבנית אפייה באמצע התנור עד זהב חיוור, 6 עד 8 דקות, ואז לזרוק עם גבינה.
יין מבשלים, מים, בצל, עלה דפנה, מלח ופלפל בסיר כבד 2 1/2 עד 3 ליטר, חשוף, 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף צדפות ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מבושל רק דרך, 2 עד 3 דקות.
מעבירים צדפות למגש עם כף מחורצת כדי להתקרר, חוזרים כל בצל למחבת, ואז להרתיח נוזל בישול עד מופחת על 1 כוס, 8 עד 10 דקות.
יוצקים נוזל בישול דרך מסננת לתוך קערה.
מבשלים פטריות ב 2 כפות חמאה במחבת כבדה 10 עד 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שרוב פטריות נוזליות לתת את התאדה, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
להקציף יחד קרם וחלמון בקערה חסינת חום. ממיסים 2 כפות חמאה ב ניקה 2 1/2 - ל 3-סיר ליטר על חום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף קמח לבשל רביכה, לטאטא, 2 דקות.
הסר מחבת מחום ולהוסיף נוזל בישול מופחת בזרם, לטאטא כל הזמן. להחזיר מחבת לחום ומבשלים, מקציפים, 1 דקה.
יוצקים רוטב בזרם איטי לתוך תערובת שמנת, לטאטא כל הזמן, ואז לשפוך רוטב בחזרה למחבת ומבשלים, לטאטא, 1 דקה.
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל.
מערבבים צדפות ופטריות לרוטב, ולאחר מכן לחלק בין צדפים או צדפות ramekins ומפזרים תערובת פירורי לחם. אם משתמשים בצדפים, מפזרים מלח כשר באופן שווה במחבת אפייה רדודה גדולה, אז מקננים קליפות במלח. צדפות נקודה עם הנותרים 2 כפות חמאה, ואז לצלות על 4 סנטימטרים מחום עד הזהב, על 2 דקות.
* זמין ב-Bridge Kitchenware (800-274-343
* תערובת צדפות ניתן לעשות (אבל לא כפית לתוך פגזים או ramekins) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם בסיר מעל חום מתון לפני שתמשיך.