מתכון זה מספק 8 מנות. עם 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו צדפות ים, מים, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף ברוטב יין לבן עם פטריות, עוף ופטריות ברוטב יין לבן שום, ו עוף ופטריות ברוטב שמנת ויין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פירורי לחם טוסט על תבנית אפייה באמצע התנור עד זהב חיוור, 6 עד 8 דקות, ואז לזרוק עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
יין מבשלים, מים, בצל, עלה דפנה, מלח ופלפל בסיר כבד 2 1/2 עד 3 ליטר, חשוף, 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף צדפות ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מבושל רק דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מבשלים פטריות ב 2 כפות חמאה במחבת כבדה 10 עד 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שרוב פטריות נוזליות לתת את התאדה, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
להקציף יחד קרם וחלמון בקערה חסינת חום. ממיסים 2 כפות חמאה ב ניקה 2 1/2 - ל 3-סיר ליטר על חום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף קמח לבשל רביכה, לטאטא, 2 דקות.
הסר מחבת מחום ולהוסיף נוזל בישול מופחת בזרם, לטאטא כל הזמן. להחזיר מחבת לחום ומבשלים, מקציפים, 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים רוטב בזרם איטי לתוך תערובת שמנת, לטאטא כל הזמן, ואז לשפוך רוטב בחזרה למחבת ומבשלים, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
11
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מערבבים צדפות ופטריות לרוטב, ולאחר מכן לחלק בין צדפים או צדפות ramekins ומפזרים תערובת פירורי לחם. אם משתמשים בצדפים, מפזרים מלח כשר באופן שווה במחבת אפייה רדודה גדולה, אז מקננים קליפות במלח. צדפות נקודה עם הנותרים 2 כפות חמאה, ואז לצלות על 4 סנטימטרים מחום עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(מומלץ: רוטב A1)
עצם הודו וצוואר הודו
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
14
* זמין ב-Bridge Kitchenware (800-274-343
1
* תערובת צדפות ניתן לעשות (אבל לא כפית לתוך פגזים או ramekins) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם בסיר מעל חום מתון לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.