צדפות עם פירה אפונה ריחני תאילנדי
צדפות עם פירה אפונה ריחני תאילנדי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קרם פרש, משחת קארי תאילנדית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: צדפות בגריל עם קינואה בניחוח כתום, פרפה של Dulce de Leche, מחית מנגו & קרם בניחוח שקדים, ו צדפות צרובות עם פירה כרובית.
הוראות
מבשלים את האפונה במים רותחים, מלוחים מעט עד רך, ולאחר מכן לנקז קצה לתוך בלנדר, הוספת 1 כף משחת קארי ואת קרם פרש או שמנת חמוצה. העונה לפי הטעם עם מלח ואולי להוסיף עוד להדביק קארי, תלוי כמה חזק זה.
מחממים את השמן ואת החמאה במחבת עד קצף, ולאחר מכן מטגנים את הצדפות במשך 2 דקות בצד. אם אתה משתמש בצדפות גדולות אז זה לפעמים קל יותר לחתוך אותם לשניים.
כאשר הם מבושלים, הם פשוט איבדו את המראה הגולמי שלהם באמצע ולהיות רך ועסיסי, בעוד זהוב וכמעט caramelised מבחוץ.
הרם את הצדפות על שתי צלחות מחוממות ולאחר מכן deglaze המחבת החמה על ידי סחיטה במיץ הסיד. מערבבים לערבב היטב להרים כל פיסת טעם, ולאחר מכן לשפוך על הצדפות על כל צלחת.
מנה את פירה אפונה לצד הצדפות, ומפזרים כוסברה קצוצה או בזיליקום תאילנדי.
מגישים עם עוד טריז של סיד אם אתה מרגיש את זה.