קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות עם פירה אפונה ריחני תאילנדי

צדפות עם פירה אפונה ריחני תאילנדי
צדפות עם פירה אפונה ריחני תאילנדי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קרם פרש, משחת קארי תאילנדית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: צדפות בגריל עם קינואה בניחוח כתום, פרפה של Dulce de Leche, מחית מנגו & קרם בניחוח שקדים, ו צדפות צרובות עם פירה כרובית.

הוראות

1
מבשלים את האפונה במים רותחים, מלוחים מעט עד רך, ולאחר מכן לנקז קצה לתוך בלנדר, הוספת 1 כף משחת קארי ואת קרם פרש או שמנת חמוצה. העונה לפי הטעם עם מלח ואולי להוסיף עוד להדביק קארי, תלוי כמה חזק זה.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים את השמן ואת החמאה במחבת עד קצף, ולאחר מכן מטגנים את הצדפות במשך 2 דקות בצד. אם אתה משתמש בצדפות גדולות אז זה לפעמים קל יותר לחתוך אותם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
3
כאשר הם מבושלים, הם פשוט איבדו את המראה הגולמי שלהם באמצע ולהיות רך ועסיסי, בעוד זהוב וכמעט caramelised מבחוץ.
4
הרם את הצדפות על שתי צלחות מחוממות ולאחר מכן deglaze המחבת החמה על ידי סחיטה במיץ הסיד. מערבבים לערבב היטב להרים כל פיסת טעם, ולאחר מכן לשפוך על הצדפות על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
5
מנה את פירה אפונה לצד הצדפות, ומפזרים כוסברה קצוצה או בזיליקום תאילנדי.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים עם עוד טריז של סיד אם אתה מרגיש את זה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.