צדפות עם צלפים ועגבניות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 65 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, צדפות ים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות מפרץ עם צלפים, צדפות עם כרוב וצלפים, ו צדפות עם לימון וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר צדפות מהמחבת; להתחמם.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 15 שניות.
מוסיפים יין ו-4 המרכיבים הבאים למחבת. תערובת כפית על צדפות; לטפטף באופן שווה עם שמן רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.