קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות פריכות על שבבי שורש יוקה עם איולי דבש הבנרו

צדפות פריכות על שבבי שורש יוקה עם איולי דבש הבנרו
אם $ 1.21 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות פריכות על שבבי שורש יוקה עם איולי דבש הבנרו עשויות להיות אדירות פסקטריאן מתכון לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 287 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. ראש לחנות ולקחת שורש יוקה, חרדל דיז'ון, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו צ'יפס קישואים פרמזן לימון פריך עם איולי בזיליקום, צדפות ברביקיו של בויירס עם סלסת הבנרו, ו נאגטס עוף עם צ'יפס פריך וחרדל דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר מערבבים יחד חרדל, דבש, כוסברה, הבנרו ומיץ לימון. מחית את זה לעיסה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים חלמונים ומערבבים בקצרה לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
3
הסר את חתיכת הפלסטיק השקופה ממרכז מכסה הבלנדר. כשהבלנדר פועל, מוסיפים בהדרגה את השמן בזרם דק עד שהתערובת מסמיכה למיונז מתחלב קל. מתבלים במלח ומניחים בצד.;
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
משרים את שורש היוקה הפרוס דק במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
קסבהקסבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מוסיפים 3 אינץ ' של שמן סויה לטיגון עמוק או למחבת עמוקה ומחממים מראש ל 375 מעלות צלזיוס.מערבבים באופן שווה את מלח הים הדק וגרידת הלימון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובחמלח ים משובח
שמן סויהשמן סויה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוציאים את פרוסות שורש היוקה מהמים החמים ומייבשים כדי להסיר עודף לחות.
מרכיבים שתצטרך
קסבהקסבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מניחים את פרוסות היוקה המיובשות בשמן החם ומטגנים 1 עד 2 דקות עד להשחמה קלה. יש לנער אותם בעדינות כשמוציאים אותם מהטיגון כדי שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
קסבהקסבה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הניחו שבבים על נייר סופג ואבקו במלח הלימון כשהם עדיין חמים. הניחו בצד.;
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
(צינור גדול)(צינור גדול)
1
לשמור על 375 מעלות של שמן סויה טיגון.
מרכיבים שתצטרך
שמן סויהשמן סויה
2
יוצקים חלב חמאה לקערה רדודה; בקערה רדודה נפרדת מוסיפים קמח. תחילה זרוק צדפות לחלב חמאה ואז העביר לקערה המכילה את הקמח. זורקים צדפות בקמח מספיק בכדי לצפות אותן קלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מעבירים צדפות לסל טיגון ומורידים לשמן החם. מטגנים צדפות במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
העבירו צדפות למגבת נייר או נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
להרכבה מניחים שבב שורש יוקה על הצלחת, מניחים צדפה פריכה על גבי השבב, כף בובת איולי על הצדפה ואז מפזרים פיקו דה גאלו.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
קסבהקסבה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
איוליאיולי