אם $ 1.21 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות פריכות על שבבי שורש יוקה עם איולי דבש הבנרו עשויות להיות אדירות פסקטריאן מתכון לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 287 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. ראש לחנות ולקחת שורש יוקה, חרדל דיז'ון, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו צ'יפס קישואים פרמזן לימון פריך עם איולי בזיליקום, צדפות ברביקיו של בויירס עם סלסת הבנרו, ו נאגטס עוף עם צ'יפס פריך וחרדל דבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר מערבבים יחד חרדל, דבש, כוסברה, הבנרו ומיץ לימון. מחית את זה לעיסה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צ ' ילי Habanero
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים חלמונים ומערבבים בקצרה לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
3
הסר את חתיכת הפלסטיק השקופה ממרכז מכסה הבלנדר. כשהבלנדר פועל, מוסיפים בהדרגה את השמן בזרם דק עד שהתערובת מסמיכה למיונז מתחלב קל. מתבלים במלח ומניחים בצד.;
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
משרים את שורש היוקה הפרוס דק במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
קסבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מוסיפים 3 אינץ ' של שמן סויה לטיגון עמוק או למחבת עמוקה ומחממים מראש ל 375 מעלות צלזיוס.מערבבים באופן שווה את מלח הים הדק וגרידת הלימון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובח
שמן סויה
כסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוציאים את פרוסות שורש היוקה מהמים החמים ומייבשים כדי להסיר עודף לחות.
מרכיבים שתצטרך
קסבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מניחים את פרוסות היוקה המיובשות בשמן החם ומטגנים 1 עד 2 דקות עד להשחמה קלה. יש לנער אותם בעדינות כשמוציאים אותם מהטיגון כדי שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
קסבה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הניחו שבבים על נייר סופג ואבקו במלח הלימון כשהם עדיין חמים. הניחו בצד.;
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
קליפות מלימון
(צינור גדול)
1
לשמור על 375 מעלות של שמן סויה טיגון.
מרכיבים שתצטרך
שמן סויה
2
יוצקים חלב חמאה לקערה רדודה; בקערה רדודה נפרדת מוסיפים קמח. תחילה זרוק צדפות לחלב חמאה ואז העביר לקערה המכילה את הקמח. זורקים צדפות בקמח מספיק בכדי לצפות אותן קלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 עד 3 כפיות מלח ים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מעבירים צדפות לסל טיגון ומורידים לשמן החם. מטגנים צדפות במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
העבירו צדפות למגבת נייר או נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
להרכבה מניחים שבב שורש יוקה על הצלחת, מניחים צדפה פריכה על גבי השבב, כף בובת איולי על הצדפה ואז מפזרים פיקו דה גאלו.