צדפות צרובות מעל בייקון וסלט תרד עם ויניגרט סיידר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם סיידר תפוחים, צדפות ים, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות ועוגות תירס עם ויניגרט בייקון, צדפות צרובות מחבת עם תרד ובייקון, ו צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים סיידר וסוכר בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 1/4 כוס (כ 9 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום.
3
מבשלים בייקון במחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.