צדפות צרובות עם סלסה ורדה
המתכון צרוב צדפות עם סלסה ורדה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 25 דקות. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 321 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו פלפל, צלפים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: צדפות בגריל עם עגבניות חרוכות וסלסה ורדה, סטייק צרוב במחבת עם סלסה ורדה, ו עוף צרוב במחבת עם סלסה איטלקית ורדה.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הפטרוזיליה, גרידת לימון, שום, צלפים, מלח, פלפל, ושמן זית. מערבבים היטב לשלב וטעם לתיבול. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
בינתיים, מעיל התחתון של מחבת כבדה עם שמן זית. לוודא שהצדפות יבשות, להוסיף אותם בזהירות בשכבה אחת מרווחים היטב (קרוב מדי זה לזה והם נוטים קיטור ולא לפתח קרום טוב). מבשלים עד זהב משני הצדדים, 2-3 דקות לכל צד.
מגישים את הצדפות מיד עם כפית ורדה סלסה מעליו.