צדפות צרובות עם קוסקוס ישראלי
צדפות צרובות עם קוסקוס ישראלי עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, מיץ לימון מ-1 לימון, חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו כבש צרוב עם קוסקוס ישראלי זהוב, פאן צרוב עוף על קוסקוס ישראלי עם עגבניות צלויות, ו חזה עוף צרוב פאן-איירליינס עם קוסקוס ישראלי, רימונים ופרטי חריטה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים מרק למחבת 12 אינץ ' על חום גבוה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים קוסקוס ותירס, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מערבבים כדי לשלב, ומפחיתים את החום לרתיחה חשופה. מכסים ומאפשרים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל העודף נספג, 8 עד 10 דקות. מערבבים ב 1 כף שמן ומיץ לימון, מכסים, ומבשלים 1 דקה יותר.
מניחים את הקוסקוס בקערת הגשה ומשלבים עם בצל ירוק, עגבניות, חלפיניו וכוסברה. תניח בצד.
ללטף את הצדפות להתייבש עם מגבת נייר ולאחר מכן מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. באותו מחבת, חום שנותר 2 כפות שמן זית על חום בינוני גבוה עד בקושי עישון.
מוסיפים את הצדפות ומבשלים מבלי לזוז עד חום זהוב בצד הראשון, 2 עד 3 דקות, להעיף, ומבשלים עד בקושי מבושל דרך, על 2 דקות יותר.
מניחים על גבי תערובת קוסקוס ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.