צדפות קלויות עם פנצ'טה ופירורי לחם
מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך צנוברים, פלפל, קליפה צדפות על חצי הקליפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. מתכונים דומים: צדפות צלויות עם פירורי לחם חמאתי, צדפות צלויות עם פירורי לחם שום, ו צדפות צלויות עם פירורי לחם עם חמאה שום.
הוראות
מערבבים אגוזים ולחם במעבד מזון מיני; תהליך עד הקרקע גס.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני גבוה, ומחבת מעייל קלה עם ספריי בישול.
להוסיף pancetta; לטחון במשך 2 דקות או עד פריך, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מערבבים בתערובת אגוז אורן, פטרוזיליה, ופלפל שחור. בזהירות לארגן צדפות בשכבה אחת על מחבת broiler, וכפית 1 כף לחם תערובת על כל צדפה.
אופים ב 450 במשך 5 דקות או עד צדפות אטומות.
מגישים מיד עם טריזי לימון.