צדפות רוקפלר
צדפות שרוקפלר דורש מסביב 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-10 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, צדפות על חצי הקליפה, קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו צדפות רוקפלר, צדפות רוקפלר, ו צדפות רוקפלר (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק יחד גרגיר הנחלים, תרד, בצל ירוק, פטרוזיליה, סלרי, ו 1 כף בתוספת 1 כפית פירורי לחם בקערה. ממיסים חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ואז מוסיפים תערובת גרגיר הנחלים ומבשלים, ערבוב, עד התרד הוא נבול, 1 עד 2 דקות. מערבבים ב Pernod, קאיין, ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להעביר תערובת לקערה וצינה, מכוסה, עד קר, על 1 שעה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
בעוד צמרמורות תערובת גרגיר הנחלים, לבשל בייקון במחבת ניקה על חום מתון, מפנה, עד פריך, ואז לנקז על מגבות נייר דק להתפורר.
מורחים 5 כוסות מלח כשר במחבת אפייה רדודה גדולה (1 אינץ ' עמוק) ו nestle צדפות (פגזים) בו. תערובת גרגיר הנחלים כפית באופן שווה על צדפות, ואז למעלה עם בייקון ומפזרים עם כף הנותרים בתוספת 2 כפיות פירורי לחם.
אופים צדפות עד הקצוות של צדפות מתחילים להתכרבל ופירורי לחם הם זהובים, על 10 דקות.
מגישים צדפות חמות בצדפים, השוכנים במלח כשר (כ-5 כוסות), על מגש.