צדפות שמנת צלויות מורניי
צדפות שמנת מורניי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 451 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, פלחי לימון, עלי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו שרימפס וצדפות Mornay, צדפות צלויות, ו Briled Scallops Provençale (מתכונים דומים).
הוראות
סדר מתלה 6 אינץ ' מאלמנט broiler ו broiler preheat לגבוה.
מחממים שמן זית במחבת קטנה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים פטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות הם חום זהוב אבל לא מבושל למדי דרך, על 5 דקות.
מעבירים פטריות לצלחת קטנה.
להוסיף חמאה עכשיו-מחבת ריקה להמס על אש נמוכה.
לטאטא בקמח, ומבשלים עד חום זהוב חיוור, כדקה אחת.
מוסיפים את החלב בזרם יציב דק בעת שטוף. המשך לטאטא עם המחבת מעל חום בינוני עד שהתערובת עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף, וכאשר אתה מפעיל את האצבע במורד החלק האחורי של הכף, התערובת נשארת מופרדת, כ 5 דקות.
הסר מהחום, להוסיף piment d ' Espelette או קאיין, אגוז מוסקט, ו 3 כפות Gruyère ו whisk לשלב. תניח בצד.
שמן קל שני תנורים קטנים אך רחביםכלים בטוחים.
מערבבים את הצדפות ואת הפטריות יחד, חצי מכל אחד בכל מנה, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מורחים בשכבה זוגית על כל מנה.
יוצקים חצי מרוטב מורניי על כל מנה, ומעל עם כף או כך של Gruyère מגורד במיוחד. לטגן עד השחמה מבעבע וצדפות מבושלים דרך, 8 עד 10 דקות.
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר מעט, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים עם פלחי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.