צוללות עוף ופלפל גביני
תת עוף ופלפל זול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.21 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 430 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מכרזי חזה עוף, אורגנו, לחמניות הוגי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: צוללות עוף גביני, עוף ' נ ' פלפל צוללות, ו זול קל כדור בשר צוללות.
הוראות
חלול חצאים עליונים ותחתונים של לחמניות הוגי, והשאיר קליפה בעובי 1 אינץ'; שמור לחם קרוע לשימוש אחר.
מניחים לחמניות הוגי, חותכים את הצדדים כלפי מעלה, על תבנית עם נייר אפייה, וצולים למשך 1 דקה או עד שהלחמניות קלויות.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
להוסיף שמן; מערבולת כדי מעיל.
מפזרים עוף באופן שווה עם אורגנו, מלח ופלפל.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 7 דקות, הופכים מדי פעם.
מוסיפים פלפל אנגלי למחבת; מבשלים 2 דקות או עד שפלפל הפעמון רך ועוף נגמר. מערבבים ברוטב מרינדה, ומבשלים 30 שניות או עד שמרינרה מחוממת היטב.
מעבירים חצאים עליונים של לחמניות לצלחת. מחלקים את תערובת העוף באופן שווה בין חצאי הלחמניות התחתונות; למעלה באופן שווה עם גבינה. לצלות 1 דקה או עד הגבינה נמס. למעלה עם חצאים העליון של לחמניות.