צורות מצחיקות עם רוטב כבש: ראגו סטרנגוזה
צורות מצחיקות עם רוטב כבש: ראגו סטרנגוזה דורש כשעתיים ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -32 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 620 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 2.41 דולר למנה , מתכון זה מכסה 26% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם עלי רוזמרין, בשר כבש, יין לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 69% . ציון זה טוב. נסו את דום כבש ביריאני , קארי כבש טחון , ואת כבש רנדנג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, שלבו את הרוזמרין, הבצל ושומן החזיר, תוך ערבוב יסודי בעזרת הידיים או גב כף עד לקבלת משחה. עבדו במהירות כדי למנוע העלאת טמפרטורת השומן והמסתו.
במחבת בעלת תחתית עבה, חממו את תערובת עשבי התיבול, הבצל והשומן עד שהבצל שקוף והרוזמרין ריחני. תבלו את קוביות הכבש במלח ופלפל ומשחימים מכל הצדדים בשומן, לאחר מכן הוסיפו את היין ובשלו על אש גבוהה במשך 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים על אש קטנה, סגור, כ-90 דקות, עד שהטעמים מתמזגים והבשר מתפרק.
בינתיים, הכינו את הפסטה לפי המתכון וגלגלו אותה לעיגול דק ביותר במכונת גלגול פסטה. בעזרת סכין חיתוך, חתכו את הפסטה לצורות לא אחידות ותנו לה להתייבש.
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים 6 דקות, עד שהיא רכה אך אל דנטה.
סננו את הפסטה והוסיפו אותה למחבת עם ראגו הטלה.
ערבבו על אש גבוהה במשך דקה אחת, לאחר מכן חלקו באופן שווה בין 4 קערות פסטה חמות. פזרו מעל פקורינו מגורר והגישו מיד.
על קרש עץ, מניחים את הקמח בגבעה. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את חלבוני הביצה והמלח.
מוסיפים את המים, מעט בכל פעם, תוך כדי ערבוב הקמח והמים בעזרת מזלג. בעזרת שתי הידיים, לושו את הבצק לכדור, תוך הוספת קמח לפי הצורך, עד לקבלת בצק חלק וגמיש. מניחים את הבצק מתחת לקערה הפוכה ומניחים לו לנוח 15 דקות.