קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחים טבולים שוקולד

תפוחים טבולים שוקולד
תפוחים טבולים שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' ouvre שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 714 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 41g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סוכריות שוקולד חלב מצופה ממתקים, תפוחים סבתא סמית, בוטנים קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: שוקולד מריר טבלו תפוחים, מלח ים ושוקולד טבל תפוחים, ו שוקולד, קרמל ופקאן תפוחים טבולים.

הוראות

1
הכניסו מקלות עץ או מקלות סוכריה על מקל לתוך ליבות התפוחים בגבעול.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
2
מניחים את הבוטנים הקלויים ואת הממתקים על צלחות נפרדות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את השוקולד לתוך קערת מתכת או זכוכית ומניחים מעל מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים לעתים קרובות עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום. לטבול תפוחים לתוך שוקולד נמס, הופך מעיל לחלוטין. לטבול או לגלגל בממתקים או אגוזים, ואז למקם על גיליון נייר שעווה. חזור עם התפוחים הנותרים. אפשר תפוחים להגדיר בטמפרטורת החדר עד השוקולד הוא מוצק, על 20 דקות, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך