קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

צזיקי

צזיקי
אם יש לך יוגורט יווני, מלח ים, שמיר ונענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צזיקי, Tzatziki הטוב ביותר, ו צזיקי.

הוראות

1
יש הרבה וריאציות על צזיקי כמה יש לך לגרר את המלפפונים ולקרוא יוגורט רגיל, אשר אני מוצא קצת נוזל, אז אני משתמש יוגורט יווני. אם אתה יכול רק לקבל יוגורט רגיל, להשתמש במגוון שומן מלא ולנקז אותו במסננת רשת מרופדת בכותנה, או בד ניקוז דומה, במשך כמה שעות במקרר.כולם בפריז כבר קצת תחת מזג האוויר, לא בהכרח פיזית, אבל נפשית, כי למרות שאנחנו על סף האביב, שלה כבר מטפטף גשם וקר, וכולנו היה מספיק של החורף, merci beaucoup. אז למרות מזג האוויר ומסיבות שונות הגיע הזמן להוציא את ה-ros ואת ה-Tzatziki הופיעו כמתאבן בעוד כמה מאיתנו התגברו על הצינה ועשו את הטוב ביותר של מזג האוויר המעונן על שולחן מאולתר שהוקם בחצר הבניין.השאריות עשו ניגוד מגניב לשדי העוף המתובלים להפליא, אשר הושרו בתבלינים הירוקים מישראל. זה מצחיק כשאנשים אומרים לי שאין להם זמן לבשל, כי לתרנגולת הזאת לקח פחות מעשר דקות להתכונן. (יש להודות, זה היה יכול לקחת פחות זמן אם לא היה ros מעורב.) אבל גם אם אין לך חברים שנותנים לך תבלינים, אני לעתים קרובות לשמור צנצנת של תערובת עשב טוסקנה זה סביב להכין עוף באותו אופן, אז אני תמיד לשמור על צנצנת על hand.So אם תמצא את עצמך עם קצת שמיר טרי על הידיים שלך, ומזג האוויר מבטיח איפה אתה גר, אני לא יכול לחשוב על דרך טובה יותר ללוות כוס יין או מה שאתה מגיש לארוחת ערב.צזיקי
מרכיבים שתצטרך
2
אודות 6 מנות
3
אתה יכול להשתמש בכל עשבי תיבול שאתה אוהב. אני מעדיף כבד על השמיר, עם מנה טובה של מנטה טרי שם. יש אנשים שאוהבים פטרוזיליה עלה שטוח גם כן. Tzatziki הוא למעשה טוב יותר נעשה יום לפני שאתה מתכנן לשרת אותו, אשר נותן את הזמן השום כדי להחדיר את היוגורט.1 מלפפון גדול, קלופים ופרוס חצי לאורך1 כפית מלח ים, ועוד taste4 שיני שום, קלופים ו minced2 כוסות (450 גרם) יווני yogurt1 / 3 כוס שמיר קצוץ מנטה טרי, mixed1 כף שמן זית
מרכיבים שתצטרך
4
השתמש בכפית לגרד את הזרעים מהמלפפון, ולהשליך אותם.
מרכיבים שתצטרך
5
קוביות המלפפון לחתיכות קטנות או לגרוס עם חורים גדולים של פומפיה תיבת.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים את חתיכות מלפפון במסננת עם המלח, ולתת להם לעמוד במשך כ 30 דקות, רועד ולהפוך אותם כמה פעמים כדי לעודד אותם לגרש את המים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
7
לאחר שהתנקזו, לסחוט את חתיכות מלפפון במכנס כדי להוציא את רוב הנוזל העודף, ולהעביר אותם לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים את המלפפונים עם השום, יוגורט, עשבי תיבול ושמן זית, וטעם, מוסיפים עוד מלח אם תרצה בכך. בהתאם למותג של יוגורט, ייתכן שתרצה להוסיף שפריץ של מיץ לימון טרי אם אתה רוצה את זה יותר חריף.הגשה ואחסון: צזיקי הוא למעשה מוגש טוב יותר יום אחרי שלה עשה, כך לתכנן בהתאם. זה יכול להיות מורכב עד שלושה ימים מראש.מתכונים קשורים
מרכיבים שתצטרך
9
פרוזן יוגורט תות
מרכיבים שתצטרך
פרוזן יוגורטפרוזן יוגורט
10
שעועית מטוגנת עם פטה, סורל וסומק
מרכיבים שתצטרך
11
Raita
מרכיבים שתצטרך
12
פטה במרינדה
מרכיבים שתצטרך
13
חומוס
מרכיבים שתצטרך
14
קוויאר חצילים
מרכיבים שתצטרך