ציפוי גלידת פאדג'חם
ציפוי גלידת פאדג'חם עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 244 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, חלב התאדה, ריבועי שוקולד חצי -weet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כזה אדיר. נסו רוטב פאדג'מלוח-ציפוי גלידה, רוטב פאדג'מלוח-ציפוי גלידה, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שוקולד בסיר כבד על אש נמוכה. מערבבים בסוכר עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עד חלקה. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח, ערבוב כל הזמן, 6 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים בחמאה ווניל. חנות במקרר עד 3 שבועות.