קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
סוגי מאכליםסלט
מגזין

ציפוי סלט בשר בקר

ציפוי סלט בשר בקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט טיפ בשר תוספת. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בשר בקר, בצל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: פשטידות בשר בקר בודדות עם ציפוי ביסקוויט, אפיית בשר טאקו עם ציפוי ביסקוויט צ'דר, ו פסטל דה Choclo (תבשיל בשר עם ציפוי תירס חמאה).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים ברוטב סויה, בצל ופלפל ירוק. מבשלים 3 עד 5 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
שמן זיתשמן זית
רוטב סויהרוטב סויה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מערבבים בבשר בקר. מבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד להשחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר

ציוד