קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות29
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ציפוי פירורי אספרגוס ופרמזן-ביצה

ציפוי פירורי אספרגוס ופרמזן-ביצה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו אספרגוס ופרמזן-פירורי ביצה. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -7 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 86 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם יש לכם מלח, לחם, פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , וזה די טוב. מתכונים דומים: סופלה ביצים עם בייקון ואספרגוס , סנדוויץ' ביצה פתוחה עם בייקון, אספרגוס ופסטו , ופריטטת פרמזן אספרגוס .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
דופקים את הלחם בקערת מעבד מזון עד שהוא הופך לפירורים עדינים. מרססים מחבת טפלון עם ספריי בישול ומחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים פירורי לחם למחבת וצולים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהפירורים מזהיבים וקלויים, בערך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
1/2 אונקיה (1/4 כוס) פרמזן טרי מגורר1/2 אונקיה (1/4 כוס) פרמזן טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/2 גרם פרמזן טרי מגורר1/2 גרם פרמזן טרי מגורר
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסירים מהאש ומצננים לחלוטין.
4
מגררים ביצה בחורים בגודל בינוני של פומפיה קופסה או על פומפיה בינונית (משמשת לגרידת שוקולד או גבינה).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
5
מערבבים את הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הגבינה, המלח והפלפל בקערה בינונית ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מאדים את האספרגוס עד שהוא יציב, אך רך, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
7
מסדרים אספרגוס על צלחת הגשה ומעליהם ציפוי פרמזן-פירורי ביצה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל