ציפוי פירורי אספרגוס ופרמזן-ביצה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו אספרגוס ופרמזן-פירורי ביצה. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -7 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 86 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם יש לכם מלח, לחם, פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , וזה די טוב. מתכונים דומים: סופלה ביצים עם בייקון ואספרגוס , סנדוויץ' ביצה פתוחה עם בייקון, אספרגוס ופסטו , ופריטטת פרמזן אספרגוס .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
דופקים את הלחם בקערת מעבד מזון עד שהוא הופך לפירורים עדינים. מרססים מחבת טפלון עם ספריי בישול ומחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים פירורי לחם למחבת וצולים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהפירורים מזהיבים וקלויים, בערך 5 עד 6 דקות.
מסירים מהאש ומצננים לחלוטין.
מגררים ביצה בחורים בגודל בינוני של פומפיה קופסה או על פומפיה בינונית (משמשת לגרידת שוקולד או גבינה).
מערבבים את הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הגבינה, המלח והפלפל בקערה בינונית ומערבבים לאיחוד.
מאדים את האספרגוס עד שהוא יציב, אך רך, כ-3 עד 4 דקות.
מסדרים אספרגוס על צלחת הגשה ומעליהם ציפוי פרמזן-פירורי ביצה.