קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות29
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ציפוי פירורי אספרגוס ופרמזן-ביצה

ציפוי פירורי אספרגוס ופרמזן-ביצה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו אספרגוס ופרמזן-פירורי ביצה. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -7 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 86 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם יש לכם מלח, לחם, פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , וזה די טוב. מתכונים דומים: סופלה ביצים עם בייקון ואספרגוס , סנדוויץ' ביצה פתוחה עם בייקון, אספרגוס ופסטו , ופריטטת פרמזן אספרגוס .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
דופקים את הלחם בקערת מעבד מזון עד שהוא הופך לפירורים עדינים. מרססים מחבת טפלון עם ספריי בישול ומחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים פירורי לחם למחבת וצולים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהפירורים מזהיבים וקלויים, בערך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
1/2 אונקיה (1/4 כוס) פרמזן טרי מגורר1/2 אונקיה (1/4 כוס) פרמזן טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/2 גרם פרמזן טרי מגורר1/2 גרם פרמזן טרי מגורר
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מסירים מהאש ומצננים לחלוטין.
4
מגררים ביצה בחורים בגודל בינוני של פומפיה קופסה או על פומפיה בינונית (משמשת לגרידת שוקולד או גבינה).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
5
מערבבים את הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הגבינה, המלח והפלפל בקערה בינונית ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מאדים את האספרגוס עד שהוא יציב, אך רך, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
7
מסדרים אספרגוס על צלחת הגשה ומעליהם ציפוי פרמזן-פירורי ביצה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה