ציר עוף
ציר עוף הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא מים, עלי פטרוזיליה, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מלאי ירקות-מלאי טוב חשוב, וידאו איך להכין מניית עוף בסיסית משאריות עוף, ו ציר עוף (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בתנור הולנדי גדול; להוסיף מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 40 דקות או עד העוף נעשה.
הסר עוף מנוזל בישול; מגניב.
הסר בשר מעצמות, ושמור לשימוש במתכונים הבאים. להחזיר את העצמות לבישול נוזלי; מערבבים בחומץ,אם תרצה. כיסוי חלקית ומבשלים 1 שעה.
מסננים את המניה דרך מסננת לתוך קערה גדולה, ולהשליך את המוצקים. מכסים ומקררים את המניה במשך 8 שעות. לרפרף את השומן המוצק מפני השטח של המניה, ולהשליך.
הערה: בשר שמור מעוף ישמור 3 ימים במיכל אטום במקרר או 3 חודשים במקפיא.