קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ציר עוף

ציר עוף
ציר עוף הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא מים, עלי פטרוזיליה, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מלאי ירקות-מלאי טוב חשוב, וידאו איך להכין מניית עוף בסיסית משאריות עוף, ו ציר עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 8 מרכיבים בתנור הולנדי גדול; להוסיף מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 40 דקות או עד העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר עוף מנוזל בישול; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר בשר מעצמות, ושמור לשימוש במתכונים הבאים. להחזיר את העצמות לבישול נוזלי; מערבבים בחומץ,אם תרצה. כיסוי חלקית ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מסננים את המניה דרך מסננת לתוך קערה גדולה, ולהשליך את המוצקים. מכסים ומקררים את המניה במשך 8 שעות. לרפרף את השומן המוצק מפני השטח של המניה, ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הערה: בשר שמור מעוף ישמור 3 ימים במיכל אטום במקרר או 3 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'