צלוי מהי-מהי עם עגבניות פזורות
אם יש לך בצל, רסק עגבניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. נסו צלוי מהי-מהי עם עגבניות פזורות, צלוי מהי-מהי עם עגבניות פזורות, ו פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית על חום בינוני במחבת סאוט.
לטגן בצל פרוס בשמן במשך כ 8 דקות או עד במכרז.
מוסיפים עגבניות, פטרוזיליה, יין לבן, רסק עגבניות, שום, מלח כפית 1/4, ופלפל כפית 1/4. מבשלים במשך 5 דקות. שים את התערובת בצד.גריז מתלה קל, קו מחבת broiler עם רדיד אלומיניום.
מניחים דגים, בשכבה אחת, על המדף.
מפזרים את המלח והפלפל הנותרים. דגים מטגנים על 5 סנטימטרים מחום במשך כ 8 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.כפית את תערובת בצל-עגבניות באופן שווה על מגש.
מניחים את הדג צלוי על גבי תערובת בצל עגבניות.
מפזרים פטה מתפורר, ומקשטים עם פרוסות לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.