קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

צלוי מהי-מהי עם עגבניות פזורות

צלוי מהי-מהי עם עגבניות פזורות
אם יש לך בצל, רסק עגבניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. נסו צלוי מהי-מהי עם עגבניות פזורות, צלוי מהי-מהי עם עגבניות פזורות, ו פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית על חום בינוני במחבת סאוט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
לטגן בצל פרוס בשמן במשך כ 8 דקות או עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים עגבניות, פטרוזיליה, יין לבן, רסק עגבניות, שום, מלח כפית 1/4, ופלפל כפית 1/4. מבשלים במשך 5 דקות. שים את התערובת בצד.גריז מתלה קל, קו מחבת broiler עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4
מקום מתלה במחבת ברוילר.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5
מניחים דגים, בשכבה אחת, על המדף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מפזרים את המלח והפלפל הנותרים. דגים מטגנים על 5 סנטימטרים מחום במשך כ 8 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.כפית את תערובת בצל-עגבניות באופן שווה על מגש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מניחים את הדג צלוי על גבי תערובת בצל עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מפזרים פטה מתפורר, ומקשטים עם פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.