צלוי עין צלעות עם ערמונים ועלים כרוב ניצנים
צלוי עין צלעות עם ערמונים ועלי כרוב ניצנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 567 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך כרוב ניצנים, ערמונים מצנצנת ארוזה ואקום, אגס אסייתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב כקינוח. מתכונים דומים: עלי כרוב ניצנים עם צ'וריסו ושקדים קלויים, עלי כרוב ניצנים וצנוניות גינה פריכות, ו שליו עם זיגוג רימונים ועלי כרוב ניצנים.
הוראות
לשפשף את הצלי עם 1/2 כף השמן ועונה עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה אטומה עד חם מאוד.
מוסיפים את הצלי ומבשלים על אש גבוהה, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים היטב בכל רחבי, על 12 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף את החמאה, שום וקורנית. כפית את תערובת החמאה על הבשר וצלי, צלי, במשך כ -20 דקות, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס במרכז רושם 12
בסיר בינוני של מים רותחים, blanch את עלי כרוב ניצנים במשך 20 שניות.
לנקז ולטפוח יבש. במחבת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מוסיפים את הערמונים ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, 3 דקות.
מוסיפים את האגס ואת הנבט עלים ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מפזרים את פלפל סצ ' ואן ומתבלים במלח.
להתיר את הצלי ולחרוט אותו על פני התבואה לפרוסות דקות.
מקשטים עם ערמונים, אגס כרוב ניצנים.