קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות3
מגזין

צלחות קטנות: 4 טאפאס ספרדית המשתמשים רק 4 מרכיבים כל אחד

צלחות קטנות: 4 טאפאס ספרדית המשתמשים רק 4 מרכיבים כל אחד
המתכון צלחות קטנות: 4 טאפאס ספרדית המשתמשים רק 4 מרכיבים כל יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 48 . מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 71 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חומוס, צ'וריסו, כרובית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. נסו צלחות קטנות בcarrabbas, צלחות קטנות: חומוס אפונה ירוק, ו צלחות קטנות: מחווני פלאפל רגזניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 400 מעלות. לשפשף חצילים, חצאי בצל, ופלפלים עם 2 כפות שמן זית מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף וצולים במשך 30 עד 40 דקות עד חצילים ופלפלים מתרככים באופן מלא חרוך בצד החיצוני, בצל מתרככים עם כמה כתמים חרוכים, הופכים ירקות כל עשר דקות כדי להשיג אפילו בישול. ירקות מסוימים עשויים לבשל מהר יותר מאחרים-להסיר אותם לקערת ערבוב גדולה כפי שהם מסיימים צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
אפשר ירקות לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף חצילים ופלפל (עורות צריך להחליק די בקלות עם אצבעות). בערך לקצוץ את כל הירקות לרצועות ולחזור לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים חומץ שרי ושמן זית שנותר ומערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חומץ שריחומץ שרי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם לחם כפרי בגריל או קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
1
מוסיפים את כל החומרים לקערה בינונית ומערבבים עם מרית גומי או כף עץ לשלב. לכסות עם פלסטיק ולתת לרבד בטמפרטורת החדר במשך 8 עד 12 שעות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מגישים בטמפרטורת החדר עם קיסמים ולחם פריך לטבילה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
3
לעשות Garbanzos con Chorizo
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
4
מחממים שמן זית ב 10 אינץ ' מחבת נירוסטה כבדה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הוסף צ ' וריסו ומבשל, ערבוב לעתים קרובות עד כמה שומן לדקלם נקניק מתחיל חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הוא ריכך לחלוטין אבל לא בראונינג, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הדבק מתחיל לטגן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8
מוסיפים חומוס, מערבבים לשלב, מביאים לרתיחה, מפחיתים חום נמוך, ומפחיתים עד עקביות דמוית תבשיל הוא הגיע, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומגישים מיד עם לחם כפרי קלוי או בגריל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
לחם איטלקילחם איטלקי
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
9
כדי להפוך את Coliflor con Pimentón
10
מחממים שמן זית ב 12 אינץ ' מחבת נירוסטה כבדה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מוסיפים שום פרוס ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד השום הוא חום זהוב בהיר. באמצעות כף מחוררת או רחפן, להסיר שום לקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מוסיפים כרובית למחבת ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם עד מכרז מלא caramelized במקומות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר מהחום, להוסיף 1/2 כפית פפריקה, שום שמור, וחומץ שרי (שמן עשוי להתזה בעת הוספת חומץ—להיזהר). מערבבים לשלב, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, מעבירים למנה רחבה ומפזרים פפריקה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חומץ שריחומץ שרי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
14
מגישים עם לחם קלוי או גריל כפרי.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי