צלחות קטנות: 4 טאפאס ספרדית המשתמשים רק 4 מרכיבים כל אחד
המתכון צלחות קטנות: 4 טאפאס ספרדית המשתמשים רק 4 מרכיבים כל יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 48 . מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 71 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חומוס, צ'וריסו, כרובית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. נסו צלחות קטנות בcarrabbas, צלחות קטנות: חומוס אפונה ירוק, ו צלחות קטנות: מחווני פלאפל רגזניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 400 מעלות. לשפשף חצילים, חצאי בצל, ופלפלים עם 2 כפות שמן זית מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורז
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף וצולים במשך 30 עד 40 דקות עד חצילים ופלפלים מתרככים באופן מלא חרוך בצד החיצוני, בצל מתרככים עם כמה כתמים חרוכים, הופכים ירקות כל עשר דקות כדי להשיג אפילו בישול. ירקות מסוימים עשויים לבשל מהר יותר מאחרים-להסיר אותם לקערת ערבוב גדולה כפי שהם מסיימים צלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורז
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
אפשר ירקות לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף חצילים ופלפל (עורות צריך להחליק די בקלות עם אצבעות). בערך לקצוץ את כל הירקות לרצועות ולחזור לקערת ערבוב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם לחם כפרי בגריל או קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקי
1
מוסיפים את כל החומרים לקערה בינונית ומערבבים עם מרית גומי או כף עץ לשלב. לכסות עם פלסטיק ולתת לרבד בטמפרטורת החדר במשך 8 עד 12 שעות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מגישים בטמפרטורת החדר עם קיסמים ולחם פריך לטבילה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובא
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
3
לעשות Garbanzos con Chorizo
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מחממים שמן זית ב 10 אינץ ' מחבת נירוסטה כבדה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הוסף צ ' וריסו ומבשל, ערבוב לעתים קרובות עד כמה שומן לדקלם נקניק מתחיל חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הוא ריכך לחלוטין אבל לא בראונינג, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הדבק מתחיל לטגן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8
מוסיפים חומוס, מערבבים לשלב, מביאים לרתיחה, מפחיתים חום נמוך, ומפחיתים עד עקביות דמוית תבשיל הוא הגיע, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומגישים מיד עם לחם כפרי קלוי או בגריל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחם איטלקי
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
9
כדי להפוך את Coliflor con Pimentón
10
מחממים שמן זית ב 12 אינץ ' מחבת נירוסטה כבדה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
מוסיפים שום פרוס ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד השום הוא חום זהוב בהיר. באמצעות כף מחוררת או רחפן, להסיר שום לקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
Skimmer
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים כרובית למחבת ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם עד מכרז מלא caramelized במקומות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
13
הסר מהחום, להוסיף 1/2 כפית פפריקה, שום שמור, וחומץ שרי (שמן עשוי להתזה בעת הוספת חומץ—להיזהר). מערבבים לשלב, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, מעבירים למנה רחבה ומפזרים פפריקה שנותרה.