צלחת בזיליקום צרובה על פסטה
צדפות בזיליקום צרובות מעל פסטן הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. . 565 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא צדפות, מיץ לימון, חמאה מוקצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: צרוב U-10 צדפות עם ריבת בייקון ובזיליקום, צדפות צרובות עם בוכנות שמן זית בזיליקום עם Microgreens, ו צדפות צרובות עם בזיליקום, אנשובי ופודינג תירס מתוק.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. לבשל פסטה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מסננים, שוטפים ומעבירים לקערה גדולה.
בינתיים, מניחים צדפות בקערה גדולה. בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון, 1 כפית שום, 1/2 כפית מלח, והפלפל השחור.
יוצקים תערובת על צדפות. מסדרים צדפות בשכבה אחת בתבנית אפייה גדולה או צלחת.
מפזרים 1 כף בזיליקום מיובש על צדפות, כך שרק צד אחד מצופה בדלילות עם בזיליקום.
מחממים מחבת גדולה מעל בינוני גבוה, וממיסים כף אחת של חמאה במחבת.
מניחים 12 צדפות בזיליקום בצד למטה, ומבשלים כ 3 עד 4 דקות עד חום זהוב כהה. להפוך צדפות, ולבשל את הצד השני. מבשלים את 12 הצדפות שנותרו באותו אופן.
בסיר קטן, להמס את שאר החמאה עם 1/2 כוס שמן זית, 1 כף בזיליקום, 1/2 כפית שום, ו 1/2 כפית מלח.
לזרוק פסטה עם תערובת חמאה ושמן זית. מחלקים פסטה על צלחות, ומעל עם צדפות.