קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות10
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלחת בזיליקום צרובה על פסטה

צלחת בזיליקום צרובה על פסטה
צדפות בזיליקום צרובות מעל פסטן הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. . 565 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא צדפות, מיץ לימון, חמאה מוקצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: צרוב U-10 צדפות עם ריבת בייקון ובזיליקום, צדפות צרובות עם בוכנות שמן זית בזיליקום עם Microgreens, ו צדפות צרובות עם בזיליקום, אנשובי ופודינג תירס מתוק.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. לבשל פסטה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים, שוטפים ומעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בינתיים, מניחים צדפות בקערה גדולה. בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון, 1 כפית שום, 1/2 כפית מלח, והפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים תערובת על צדפות. מסדרים צדפות בשכבה אחת בתבנית אפייה גדולה או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מפזרים 1 כף בזיליקום מיובש על צדפות, כך שרק צד אחד מצופה בדלילות עם בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מחממים מחבת גדולה מעל בינוני גבוה, וממיסים כף אחת של חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים 12 צדפות בזיליקום בצד למטה, ומבשלים כ 3 עד 4 דקות עד חום זהוב כהה. להפוך צדפות, ולבשל את הצד השני. מבשלים את 12 הצדפות שנותרו באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
בסיר קטן, להמס את שאר החמאה עם 1/2 כוס שמן זית, 1 כף בזיליקום, 1/2 כפית שום, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
לזרוק פסטה עם תערובת חמאה ושמן זית. מחלקים פסטה על צלחות, ומעל עם צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה