קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

צלחת שרימפס יוונית מסנטוריני

צלחת שרימפס יוונית מסנטוריני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו מנת שרימפס יוונית מסנטוריני. מנה עיקרית זו כוללת 761 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מגיש 6 . 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו פטרוזיליה שטוחה, גבינת פטה, יין ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 5 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מוצק. נסו צלחת שרימפס יוונית מסנטוריני, סאנטוריני סאנרייז, ו פיצה יוונית אחת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום, הפטרוזיליה הקצוצה, העגבניות והיין. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני עד נמוך, ומבשלים במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מערבבים את השרימפס לרוטב העגבניות ומבשלים 2 דקות; מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
יוצקים את תערובת השרימפס לתבנית אפייה רדודה, ומפזרים גבינת פטה מפוררת.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפטה התרככה והשרימפס כבר לא שקופים, 45 דקות עד 1 שעה. סוחטים את חצאי הלימון מעל השרימפס ומקשטים עם ענפי הפטרוזיליה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.
Alsatian-inspired with notes of lime, green apple, white flower and wetstone. Following the nose are flavors of Anjou pear, white nectarine andcitrus. The vibrant and crisp acidity balances out this medium bodied wineand carries it through the lingering finish.