צלי בסיר בגריל עם תפוחי אדמה קלויים וירקות שורש
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צלי עם ירקות שורש קלוי, בשר חזיר צלוי עם ירקות שורש קלוי, ו צלי עם ירקות שורש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את ירקות השורש בתבנית אפייה צדדית רדודה, גדול מספיק כדי להחזיק אותם כמעט שכבה אחת. השתמש על ½ של ספריגים הזמן מפוזרים על גבי.
טפטוף הכל בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מניחים בתנור וצולים במשך כ 40-50 דקות, או עד ירקות רכים משחימים היטב.
מוציאים אותם מהתנור, משליכים את ענפי הקורנית ומניחים את הירקות בצד בתבנית האפייה.באמצעות קצה סכין חיתוך חדה לעשות חריצים מרווחים באופן שווה לתוך החלק העליון של הבשר על 1 ½ אינץ ' זה מזה בדיוק כמו עמוק. הכנס חתיכות של שיני שום לתוך כל חור עמוק ככל האפשר. מתבלים היטב את הצלי מכל הצדדים עם מלח ופלפל
מחממים תנור ברזל יצוק אמייל הולנדי על חום גבוה.
מוסיף את שמן הירקות כמעט עישון.
מוסיפים את הבשר לסיר עם חריץ השום מולא בצד כלפי מעלה. לצרוב את כל הצדדים עד השחמה טובה מאוד, על 4 עד 6 דקות לכל צד. שמור את חריץ השום מלא בצד לסוף כך שהוא בסופו של דבר עם הפנים כלפי מטה.Deglaze המחבת עם החומץ, גירוד את חתיכות השחמה בתחתית.
להוסיף על סנטימטר של מניות למחבת, לתת לו לבוא לרתיחה. לזרוק את זרזי הקורנית הנותרים, ואז להנמיך את החום לרתיחה. מכסים את הבשר ומבשלים עד שהוא רך מאוד, על 3 או 4 שעות, בהתאם לחתוך. הפוך את הבשר פעמיים או שלוש במהלך כל תהליך הבישול. בודק מדי פעם כדי לוודא שיש תמיד על 1 אינץ ' של נוזל בסיר.כ -20 דקות לפני צלי הסיר מבושל באופן מלא, מוסיפים את ירקות השורש הקלוי למחבת ולהסיר כמה שיותר כנפי הקורנית ככל שאתה יכול.לאחר מכרז לחלוטין, להעביר רק את הבשר צלחת עמוקה המגישה מגש, לתת לו לנוח.
מוסיפים את החמאה לסיר עם ירקות ערבוב כדי לקבל אותם מצופה היטב.
הסר כל ענפי קורנית משתהים.חותכים או מושכים בשר לחתיכות בגודל ההגשה, ואז שופכים את הירקות ואת כל המיצים על הבשר ומגישים חמים.