צלי בקר איטי מתבשל עם בייקון-רוטב צ'ילי
צלי בקר מבושל איטי עם רוטב בייקון-צ'ילי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . גשו לסופר וקנו פלפל שום, מרק בקר, צ'אק צלי בקר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: צלי בקר בווארי איטי עם רוטב, צלי בקר מבושל איטי עם ירקות ורוטב חזרת, ו בשר בקר מבושל איטי עם תפוחי אדמה אפויים ורוטב בירה ללא גלוטן.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום פריך; להסיר מחבת עם כף מחורץ לנקז על מגבות נייר. שמור שומן בייקון במחבת.
אם צלי בקר מגיע ברשת או קשור, לא להסיר.
מפזרים בשר עם פלפל שום. מבשלים בשר בשומן בייקון במחבת מעל חום בינוני 5 עד 6 דקות, הופך מדי פעם, עד חום משני הצדדים.
תרסיס 4-5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
שים בקר בתנור. למעלה עם בייקון וגזר.
מערבבים צ 'ילי ירוק, מרק, רוטב צ' ילי וקמח בקערה קטנה; לשפוך על תערובת בבישול.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 10 עד 12 שעות.
מניחים בשר בקר על מגש; להסיר רשת או מחרוזות. מערבבים רוטב בתנור; לשרת עם בשר בקר.