הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-38 דקות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ירוק לפת, ו תבשיל ירוק לפת.
הוראות
1
מניחים קמח בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים בשר שווה עם מלח ופלפל; לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
4
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים בשר בקר; לטגן 10 דקות, הופך לחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים ירוק לפת בבישול איטי 6 ליטר חשמלי; למעלה עם גזר לבן, תפוחי אדמה, ובצל.
מרכיבים שתצטרך
7
מעבירים בקר לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים רסק עגבניות למחבת; מבשלים 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים יין ומרק; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
9
יוצקים תערובת מרק לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
10
מניחים גרגרי פלפל ו 4 מרכיבים הבאים (דרך פטרוזיליה) על שכבה כפולה של גזה. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; מאובטח עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
11
הוסף צרור cheesecloth לבישול איטי. מכסים ומבשלים על 8 שעות נמוכות או עד בשר וירקות הם במכרז. זרוק צרור cheesecloth.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Tatomer ונדנברג ריזלינג. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.