צלי חזיר במרינדה עם רוטב דומדמניות
המתכון צלי חזיר במרינדה עם רוטב דומדמניות ניתן להכין תוך כ-7 שעות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 545 קלוריות , 69 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש טימין, צלי חלצי חזיר מגולגל, שרי בישול וג'ינג'ר טחון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 5 אנשים מצאו את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונאלי של 89% . בשר חזיר צלוי עם רוטב דומדמניות , חלצית חזיר עם רוטב דומדמניות , ומלתע חזיר ממולא עם רוטב דומדמניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים את הצלי בשקית ניילון אטומה מחדש. בקערת ערבוב בינונית מערבבים 1/2 כוס רוטב סויה, 1/2 כוס שרי, שום, חרדל, ג'ינג'ר וטימין.
יוצקים מרינדה בשקית וסוגרים.
מניחים את השקית בקערה גדולה, ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות.
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מניחים את הצלי בתבנית צלייה בינונית. צולים את החזיר עם המרינדה ללא כיסוי בתנור שחומם מראש למשך 2 וחצי עד 3 שעות, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-170 מעלות פרנהייט על מדחום בשר. מבסים מדי שעה במהלך הבישול.
מגישים עם רוטב דומדמניות.
להכנת רוטב דומדמניות: בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה ממיסים לאט את ריבת הדומדמניות. מערבבים פנימה את 2 כפות השרי ו-1 כף רוטב סויה.