קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות26
מגזין

צלי חזיר עם רוטב פטריות תפוחים

צלי חזיר עם רוטב פטריות תפוחים
צלי חזיר עם רוטב פטריות תפוחים יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. אם יש לכם פלפל, עמילן תירס, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. צלי חזיר עם רוטב פטריות הל, צלעות חזיר בצפון העיר ורוטב תפוחים: שקדי חזיר צלויים עם תפוחים מסולסלים, ו צלעות חזיר בצפון העיר ורוטב תפוחים: שקדי חזיר צלויים עם תפוחים מסולסלים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מפזרים טימין ופלפל על צלי ולוחצים לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מניחים בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 450 כוס למשך 20 דקות. מנמיכים את האש ל-325 מעלות; אופים 1-1 / 4 שעות יותר או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות -170 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
רבע שעה לפני סיום הצלייה, הקפיצו תפוחים בחמאה במחבת עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוציאים בעזרת כף מחוררת; מכסים ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
קולים פטריות באותה מחבת עד שהם רכים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוציאים צלי מהתנור; מפזרים 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מעבירים לפלטת הגשה; מכסים ושומרים על חום.
9
יוצקים סיידר לתבנית אפייה; מערבבים כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
מעבירים לסיר; מוסיפים מרק, שמנת, סוכר חום ושאר המלח.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12
מוסיפים פטריות ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
13
להגשה, מקשטים צלי עם תפוחים ומעיינות טימין אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
מגישים עם רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו