צלי חזיר עם רוטב פטריות תפוחים
צלי חזיר עם רוטב פטריות תפוחים יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. אם יש לכם פלפל, עמילן תירס, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. צלי חזיר עם רוטב פטריות הל, צלעות חזיר בצפון העיר ורוטב תפוחים: שקדי חזיר צלויים עם תפוחים מסולסלים, ו צלעות חזיר בצפון העיר ורוטב תפוחים: שקדי חזיר צלויים עם תפוחים מסולסלים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מפזרים טימין ופלפל על צלי ולוחצים לתוך הבשר.
מניחים בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 450 כוס למשך 20 דקות. מנמיכים את האש ל-325 מעלות; אופים 1-1 / 4 שעות יותר או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות -170 מעלות.
רבע שעה לפני סיום הצלייה, הקפיצו תפוחים בחמאה במחבת עד שהם רכים.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; מכסים ושומרים על חום.
קולים פטריות באותה מחבת עד שהם רכים; מניחים בצד.
מוציאים צלי מהתנור; מפזרים 1/8 כפית מלח.
מעבירים לפלטת הגשה; מכסים ושומרים על חום.
יוצקים סיידר לתבנית אפייה; מערבבים כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מעבירים לסיר; מוסיפים מרק, שמנת, סוכר חום ושאר המלח.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב תדיר.
להגשה, מקשטים צלי עם תפוחים ומעיינות טימין אם רוצים.