קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות46
מגזין

צלי חזיר של Schweinbraten

צלי חזיר של Schweinbraten
צלי חזיר שוויינבראטן עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . אם יש לכם מלח, בצל, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. וזה נהדר. מתכונים דומים: שוויינבראטן-צלעות חזיר במרינדה, בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, ו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים מלח, אזובית, בזיליקום, פלפל, ואבקת שום בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי צלי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
צלי חזירצלי חזיר
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים צלי במחבת צלייה, ומקיף עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
יוצקים בירה למחבת, ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
חזיר צלוי במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש. לחשוף, ולהפוך את הבשר מעל. המשך לצלות, לבדוק עבור doneness כל 30 דקות; להוסיף נוזל נוסף אם פאן פועל יבש. צולים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 מעלות, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'