צלי חזיר של Schweinbraten
צלי חזיר שוויינבראטן עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . אם יש לכם מלח, בצל, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. וזה נהדר. מתכונים דומים: שוויינבראטן-צלעות חזיר במרינדה, בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, ו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים מלח, אזובית, בזיליקום, פלפל, ואבקת שום בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי צלי החזיר.
מניחים צלי במחבת צלייה, ומקיף עם בצל.
יוצקים בירה למחבת, ומכסים.
חזיר צלוי במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש. לחשוף, ולהפוך את הבשר מעל. המשך לצלות, לבדוק עבור doneness כל 30 דקות; להוסיף נוזל נוסף אם פאן פועל יבש. צולים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 מעלות, כ 2 שעות.