צלי כתר חזיר האולטימטיבי
צלי כתר החזיר האולטימטיבי היא מנה עיקרית שמגישה 14. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 44 גרם חלבון ו-38 גרם שומן. מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-155 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גרגיר נחלים, טימין, צלי חזיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 96%, וזה מדהים. צלי כתר חזיר האולטימטיבי, צלי כתר של חזיר עם מלית תפוחים וחזיר ורוטב סיידר, וצלי כתר חזיר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-375 מעלות פרנהייט. הגדר את הרשת בשליש התחתון של התנור כך שהצלי יתאים לגמרי פנימה.
בקערת ערבוב קטנה או במכתש ועלי, מערבבים טימין, מרווה, שום ומלח ופלפל לפי הטעם, ומועכים לפירוק עשבי תיבול ושום.
מוסיפים שמן, בערך 1 כוס, ומערבבים עם העלי.
קחו צלי כתר של חזיר ואם הקצב שלכם עוד לא הכין אותו, נקו את עצמות הבשר עם סכין עצם (צרפתית) וחתכו חתך קטן בבשר בין כל צלע כדי שתוכלו לעטוף אותו לעיגול בקלות ; לשמור את הפיסות. משפשפים את כל החזיר בתערובת עשבי התיבול. כשהצלעות מבחוץ, עטפו את המתלה על עצמו כך שהקצוות ייפגשו והיבטחו בעזרת חוט מטבח כך שיחזיק בצורת הכתר שלו. *הערת הטבח: אם אתם עושים זאת לבד, השתמשו בשיפוד כדי לשמור על צורתו בזמן שאתם מלפפים את חוט המטבח סביב הצלי.
מוסיפים את השאריות לתחתית התבנית לצד הצלי. זה יעזור להוסיף טעם לרוטב שלך. מניחים בצד כדי להביא את החזיר לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
ממלאים את החלל במלית פקאן תפוחים.
מכסים את המלית ואת קצות עצמות הצלעות בנייר כסף ואז מכניסים את הצלי כולו לתנור ואופים במשך שעתיים ו-20 דקות, מדחום לקריאה מיידית המוכנס ליד העצם אמור לרשום 150 מעלות F בסיום. כ-30 עד 45 דקות לפני העשייה, מסירים את נייר הכסף כדי להשחים את המלית וליצור קרום.
מוציאים מהתנור, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח 30 דקות לפני החיתוך.
מגישים עם מלית פקאן תפוחים ורוטב.
מקשטים עם גרגר נחלים, אם רוצים.
ציוד מיוחד: מחבת צלייה עם מתלה צלייה.