קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

צלי כתר של חזיר

צלי כתר של חזיר
מתכון צלי כתר של חזיר יכול להיעשות בערך בעוד 45 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. 801 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר.

הוראות

1
מתבלים את צלי החזיר: 
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
2
מערבבים יחד את התבלינים הצלויים של טימין, מרווה, מלח ופלפל. לשפשף את כל צלי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
צלי חזירצלי חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
בואו לצלות לשבת (עטוף) בטמפרטורת החדר במשך שעה לפני הצלייה.
1
מחממים מחבת sauté גדולה על חום בינוני. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת, מוסיפים את הלחם הקוביות ומערבבים כדי לצפות את חתיכות הלחם עם החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בואו טוסט קוביות לחם; רק להפוך אותם כאשר הם הפכו קצת השחמה בצד.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1
מחממים מחבת גדולה (4 עד 6 qt) על חום בינוני. שבירת גושים בגודל אינץ', להוסיף את הנקניקייה האיטלקית למחבת, דואג לא לצופף את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
אל תערבבו, רק תנו לבשל עד להשחים קלות בצד אחד, ולאחר מכן להפוך את הנקניק מעל וחום בצד השני. כאשר משחימים קלות, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מבשלים את הבצל והתפוחים: אתה צריך לפחות כף שומן במחבת, אם לא, להוסיף קצת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים את המחבת לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד הבצלים שקופים, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את התפוחים הקצוצים ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1
מוסיפים חזרה את הנקניק השחום, את החמאה לקוביות לחם קלויות, פטרוזיליה, טימין ומרווה. לערבב בעדינות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2
הסר מהחום.
3
הכינו מחבת צלייה ודחפו את הצלי: מחממים תנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים את צלי הכתר במחבת צלייה רדודה. מלא את מרכז הכתר באופן רופף עם מלית (לא לארוז את המילוי).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
לא משנה מה המילוי הנוסף יש לך, מקום במחבת נפרדת, חמאה, הוכחת תנור.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מכסים את קצות הצלעות בנייר אלומיניום כדי למנוע חריכה של העצמות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
הוסף כוס מים אחת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
צולים את החזיר: צולים את החזיר ב 177° על מתלה באמצע התנור. מכסים את המילוי בנייר כסף לאחר כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מבשלים עד מדחום בשר מוכנס עמוק לתוך מרכז הבשר (לא לגעת בעצמות, אשר בצד החיצוני של הצלי) רושמים 63°, על 2 עד 2 1/2 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
מוסיפים 1/2 כוס מים למילוי הנותר, ואופים אותה (ליד או מתחת לצלי, החל מ -30 דקות לפני הצלי נעשה, או בעוד הצלי נח), מכוסה בנייר כסף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
להעביר חזיר למגש ולתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
לגלף: לגלף את החזיר, לייצב את הצלי עם מזלג, עם סכין חדה גדולה, לחתוך דרך כל צלע לנתק את צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

מרכיבים

4קילוגרםבשר צלוי של חזיר (14 עד 22 צלעות, תלוי כמה בשרני הצלעות), Frenched והכין על ידי הקצבבשר צלוי של חזיר (14 עד 22 צלעות, תלוי כמה בשרני הצלעות), Frenched והכין על ידי הקצב12 כפיות אבקת שוםטימין טרי קצוץ (או 1 כפית מיובשת)טימין טרי קצוץ (או 1 כפית מיובשת)12 כפיות אבקת שוםמרווה טרייה קצוצה (או 1 כפית מיובשת)מרווה טרייה קצוצה (או 1 כפית מיובשת)2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאהחמאה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחם בן יום קוביות (3/4 אינץ ' קוביות)לחם בן יום קוביות (3/4 אינץ ' קוביות)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר נקניק איטלקיבשר נקניק איטלקי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץ דקסלרי קצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 פאונד טארט סבתא סמית תפוחים, קלופים, cored, קצוץ (אודות3/4 פאונד טארט סבתא סמית תפוחים, קלופים, cored, קצוץ (אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר1אוראו ממולאים כפוליםמרווה קצוץ טרי (או 1/2 כפית יבשה)מרווה קצוץ טרי (או 1/2 כפית יבשה)1אוראו ממולאים כפוליםטימין קצוץ טרי (או 1/2 כפית יבשה)טימין קצוץ טרי (או 1/2 כפית יבשה)1עבור כל אחד.מלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי