צלי כתר של חזיר
מתכון צלי כתר של חזיר יכול להיעשות בערך בעוד 45 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. 801 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר.
הוראות
מערבבים יחד את התבלינים הצלויים של טימין, מרווה, מלח ופלפל. לשפשף את כל צלי החזיר.
בואו לצלות לשבת (עטוף) בטמפרטורת החדר במשך שעה לפני הצלייה.
מחממים מחבת sauté גדולה על חום בינוני. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת, מוסיפים את הלחם הקוביות ומערבבים כדי לצפות את חתיכות הלחם עם החמאה המומסת.
בואו טוסט קוביות לחם; רק להפוך אותם כאשר הם הפכו קצת השחמה בצד.
מחממים מחבת גדולה (4 עד 6 qt) על חום בינוני. שבירת גושים בגודל אינץ', להוסיף את הנקניקייה האיטלקית למחבת, דואג לא לצופף את תחתית המחבת.
אל תערבבו, רק תנו לבשל עד להשחים קלות בצד אחד, ולאחר מכן להפוך את הנקניק מעל וחום בצד השני. כאשר משחימים קלות, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר, להפריש.
מבשלים את הבצל והתפוחים: אתה צריך לפחות כף שומן במחבת, אם לא, להוסיף קצת חמאה.
מחממים את המחבת לגובה בינוני.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד הבצלים שקופים, 3-5 דקות.
מוסיפים את התפוחים הקצוצים ומבשלים עוד כמה דקות.
מוסיפים חזרה את הנקניק השחום, את החמאה לקוביות לחם קלויות, פטרוזיליה, טימין ומרווה. לערבב בעדינות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הכינו מחבת צלייה ודחפו את הצלי: מחממים תנור ל-350 ° F.
מניחים את צלי הכתר במחבת צלייה רדודה. מלא את מרכז הכתר באופן רופף עם מלית (לא לארוז את המילוי).
לא משנה מה המילוי הנוסף יש לך, מקום במחבת נפרדת, חמאה, הוכחת תנור.
מכסים את קצות הצלעות בנייר אלומיניום כדי למנוע חריכה של העצמות.
צולים את החזיר: צולים את החזיר ב 177° על מתלה באמצע התנור. מכסים את המילוי בנייר כסף לאחר כ -30 דקות.
מבשלים עד מדחום בשר מוכנס עמוק לתוך מרכז הבשר (לא לגעת בעצמות, אשר בצד החיצוני של הצלי) רושמים 63°, על 2 עד 2 1/2 שעות בסך הכל.
מוסיפים 1/2 כוס מים למילוי הנותר, ואופים אותה (ליד או מתחת לצלי, החל מ -30 דקות לפני הצלי נעשה, או בעוד הצלי נח), מכוסה בנייר כסף, 30 דקות.
להעביר חזיר למגש ולתת לעמוד 20 דקות.
לגלף: לגלף את החזיר, לייצב את הצלי עם מזלג, עם סכין חדה גדולה, לחתוך דרך כל צלע לנתק את צלעות החזיר.