צלי סיר איטלקי תוצרת בית
המתכון צלי סיר איטלקי תוצרת בית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו -20 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 291 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תערובת מרק בצל, תיבול, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה די טוב. נסו צלי סיר בלסמי איטי, סיר אחד אפוי זיטי עם נקניק איטלקי + וידאו, ו מרק פאי עוף ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים קמח לשקית התנור; לנער לציפוי.
מקום ב 13-ב. איקס 9-אין. תבנית אפייה; להוסיף צלי. בקערה קטנה שלבו את המים, מרק העגבניות, תערובת המרק, התיבול האיטלקי והשום; יוצקים לשקית התנור.
חותכים שישה 1/2 אינץ'. חריצים בחלק העליון של תיק; קרוב עם עניבת מסופק.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 2 עד 2-1/2 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים את הצלייה לפלטת הגשה ושומרים על חום.
מעבירים מיצי בישול לסיר קטן; שומן רזה. מביאים לרתיחה.
שלב עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למיצי בישול. מחזירים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. פורסים צלי; מגישים עם רוטב.