קושימומחה
מוכן ב243 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

צלי פריים מיושן יבש

צלי פריים מיושן יבש
ניתן להכין את המתכון צלי פריים מיושן יבש תוך כ-243 שעות ו-20 דקות . תמורת $3.54 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 288 קלוריות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 יאמרו שהוא הגיע למקום. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בד גבינה, מלח כשר, נטיפי מחבת מהצלי ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 90% . צלי פריים מיושן יבש , צלי פריים מיושן יבש וצלי צלעות מיושן יבש עם מרווה ג'וס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מוציאים את הצלי מהאריזה, שוטפים היטב. לייבש לחלוטין, לעטוף ב-3 שכבות בד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
2
מניחים על רשת על תבנית בגב המקרר, הצד השומן כלפי מעלה. לאחר 24 שעות, הסר, פתח את העטיפה, השלך בד גבינה ועטוף בחתיכה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מניחים בחזרה במקרר למשך 6 עד 9 ימים ללא הפרעה.
4
מוציאים את הצלי מהמקרר.
5
מסירים את בד הגבינה, חותכים את השומן וקוצצים את הקצוות וכל חלקי הצלי שצבעם לא גוון.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
6
מחממים תנור ל-500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
7
מניחים את הצלי על רשת בתבנית צלייה גדולה וכבדה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
ציוד מיוחד: מקום בחלק האחורי של המקרר עד 10 ימים.
1
בקערה בינונית מערבבים תבלינים ומערבבים היטב. הקפידו לכתוש היטב את התבלינים הגדולים יותר לשפשוף אחיד. (ניתן להשתמש במכתש ועלי או בקצה עץ גדול של פטיש דופק בקערה שאינה מזכוכית.) לשפשף צלי עם שמן זית, ולאחר מכן לשפשף בתיבול.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
תנו לנוח 20 עד 30 דקות.
3
מכינים ירקות, מכינים מצע בתבנית הצלייה עם הירקות ויוצקים פנימה את המים. הקפידו לבדוק מדי פעם את מפלס הנוזלים במחבת והוסיפו מים נוספים במידת הצורך. (תצטרכו את הנוזל הזה כדי להכין את ה-au jus.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
Au JusAu Jus
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מניחים צלי על הירקות ומכניסים לתנור חם. צולים ב-450 מעלות פרנהייט במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
5
לאחר 40 דקות, הפחיתו את החום ל-275 מעלות צלזיוס והמשיכו לצלות במשך כשעתיים, או עד שהטמפרטורה הפנימית (התרחק מהעצם תוך בדיקת הטמפרטורה) מגיעה ל-135 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
6
מוציאים מהתנור, מוציאים מתבנית הצלייה, אוהלים בצורה רופפת ומניחים לנוח 15 דקות תוך כדי הכנת ה-au jus.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
1
מסננים טפטופים מהצלייה, מסננים שומן מהטפטופים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מניחים מחבת צלייה על 2 מבערים, מחממים על בינוני גבוה ומוסיפים טפטופים, מערבבים עד לזיגוג, מוסיפים פנימה יין וציר, מצמצמים ב-1/3, כ-5 דקות ברתיחה קבועה, מערבבים מדי פעם. מכבים את האש, מוסיפים חמאה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מסננים פעם נוספת לתוך כלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק

מרכיבים

4801 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר3גזר, שטף, הקצוות גזוז וחותכים לחתיכות גדולות (3 אינץ')גזר, שטף, הקצוות גזוז וחותכים לחתיכות גדולות (3 אינץ')1גבינת פרמזן מגוררתכוסברה, קלוי וסדוקכוסברה, קלוי וסדוק2קרום: פירורי קרקר גרהםרוזמרין מיובשרוזמרין מיובש2קרום: פירורי קרקר גרהםרוזמרין מיובשרוזמרין מיובש1גבינת פרמזן מגוררת1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש355פלפל האבנרופאן טפטופים מן צלוי, עלפאן טפטופים מן צלוי, על2קרום: פירורי קרקר גרהםחמוצים כשריםחמוצים כשרים2קרום: פירורי קרקר גרהםבצל מגורעןבצל מגורען3קרום: פירורי קרקר גרהםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1גיליוןמתלה קלייה כדי להתאים במחבת גיליוןמתלה קלייה כדי להתאים במחבת גיליון3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1גיליוןפאןפאן1801 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם6(מקיט, היקורי או אלמון)צלי בקר, עצם ב, כ 10 עד 12 ק צלי בקר, עצם ב, כ 10 עד 12 ק " ג6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור סדוק טרימלח ופלפל שחור סדוק טרי4קרום: פירורי קרקר גרהםפלפל טרי בצבע סדוק טריפלפל טרי בצבע סדוק טרי3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2בצלים צהובים, קלופים ורבעיםבצלים צהובים, קלופים ורבעים1חבילהcheesecloth, לחתוך לחצי (כ 1 מטר)cheesecloth, לחתוך לחצי (כ 1 מטר)1חבילהcheesecloth, לחתוך לחצי (כ 1 מטר)cheesecloth, לחתוך לחצי (כ 1 מטר)

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פריים ריב עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.