צלי צ'אק בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא מרז'ורם, מרק בשר, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-25 דקות. נסו צלי צ'אק בישול איטי, צלי צ'אק בישול איטי, ו בישול איטי טקסס צ'אק עגלה צ' ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף צלי באופן שווה עם 1 כפית. מלח ו-1 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלח
לשפשף תיבול יבש
2
צלי חום מכל הצדדים בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה (כ -10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
צלי מקום, זה לצד זה, ב6-qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
4
מוסיפים גזר ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
גזר
5
לבשל, מכוסה, על נמוך 10 עד 12 שעות או עד מכרז.
6
הסר צלי וירקות, ובשר לגרוס.
מרכיבים שתצטרך
ירק
בשר
7
יוצקים תערובת רוטב מתוך סיר איטי לתוך כוס מדידה 4 כוס או מסננת שומן, ולתת לעמוד 15 דקות. כפית או לשפוך שומן מתוך תערובת רוטב בכוס או מסננת שומן, ולהשליך.