צלי צלעות עומד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלי צלעות עומדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 64 גרם חלבון, 135 גרם שומן, ובסך הכל של 1555 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גזר לתינוק, מלח כשר, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלי צלעות עומד, צלי צלעות עומד, ו צלי צלעות עומד.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
שלב את הרוזמרין, השום והקאיין בקערה קטנה.
מוסיפים מספיק שמן זית עד שהוא הופך לעיסה רופפת. שימרו את הצלי עם משחת הרוזמרין-שום ובאמת עסו אותו בבשר. מתבלים בנדיבות במלח.
שמים את הבצל, הגזר, הסלרי והפטריות בתחתית תבנית צלייה. זורקים עם מעט שמן זית ומלח לפי הטעם.
מוסיפים את היין, 1 כוס ציר עוף ועלי דפנה.
שים את הצלי על גבי הירקות; צולים עד שהבשר ממש חום ומקסים, בערך 45 דקות.
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט; המשיכו לצלות, סובבו את התבנית באמצע הדרך, עד שמדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז הבשר קורא 125 מעלות פרנהייט לנדיר בינוני או 130 מעלות פרנהייט לבינוני, עוד 2 שעות 20 דקות. בזמן הצלייה, כף מדי פעם מעט ממיצי התבנית מעל הבשר. אם רמת הנוזל בתבנית יורדת יותר מדי, הוסיפו את ציר 1 הכוס הנותר.
מוציאים את הצלי מהתנור ומעבירים לקרש חיתוך.
תנו לנוח 15 עד 20 דקות לפני הגילוף. טועמים את הירקות ומתבלים במלח, במידת הצורך. הסר את עודפי השומן ממיצי התבנית והסר את עלי הדפנה. פורסים את הצלי ומגישים עם הירקות.