קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות54
מגזין

צלי צלעות עומד

צלי צלעות עומד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלי צלעות עומדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 64 גרם חלבון, 135 גרם שומן, ובסך הכל של 1555 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גזר לתינוק, מלח כשר, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלי צלעות עומד, צלי צלעות עומד, ו צלי צלעות עומד.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב את הרוזמרין, השום והקאיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים מספיק שמן זית עד שהוא הופך לעיסה רופפת. שימרו את הצלי עם משחת הרוזמרין-שום ובאמת עסו אותו בבשר. מתבלים בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
שמים את הבצל, הגזר, הסלרי והפטריות בתחתית תבנית צלייה. זורקים עם מעט שמן זית ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מוסיפים את היין, 1 כוס ציר עוף ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
שים את הצלי על גבי הירקות; צולים עד שהבשר ממש חום ומקסים, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט; המשיכו לצלות, סובבו את התבנית באמצע הדרך, עד שמדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז הבשר קורא 125 מעלות פרנהייט לנדיר בינוני או 130 מעלות פרנהייט לבינוני, עוד 2 שעות 20 דקות. בזמן הצלייה, כף מדי פעם מעט ממיצי התבנית מעל הבשר. אם רמת הנוזל בתבנית יורדת יותר מדי, הוסיפו את ציר 1 הכוס הנותר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוציאים את הצלי מהתנור ומעבירים לקרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
תנו לנוח 15 עד 20 דקות לפני הגילוף. טועמים את הירקות ומתבלים במלח, במידת הצורך. הסר את עודפי השומן ממיצי התבנית והסר את עלי הדפנה. פורסים את הצלי ומגישים עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
צילום: כנא אוקדה