קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות9
ציון בריאות21
מגזין

צלי צלעות עומד עם קברנה או ז'וס

צלי צלעות עומד עם קברנה או ז'וס
צלי צלעות עומד עם קברנה או ג'וס היא מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב. מנה אחת מכילה 1137 קלוריות, 44 גרם חלבון ו-96 גרם שומן. מתאים ל-9 ומחירו 7 מנות.43 דולר למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה. גשו לסופר וקנו רוזמרין וטימין, תפוחי אדמה, שיני שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מתכון צלי צלעות עומד עם ג'וס, צלי צלעות מיושן יבש עם מרווה ג'וס, וצלי צלעות מיושן יבש עם מרווה ג'וס.

הוראות

1
קנייה וזיזום: בהזמנת צלי הצלעות מאטליז, הקפידו לבקש צלי "הבחירה העליון" חתוך מקצה החלציים הקטן; הטוב ביותר הוא צלעות 12 עד 1
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
תנו לקצב לחתוך את עמוד השדרה. עצמות הצלעות נראות הכי טוב אם הן מקוצרות וצרפתיות, בקש מהקצב לעשות זאת גם בשבילך.
3
מחממים תנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים את הצלי, עם צד הצלעות כלפי מטה, בתבנית צלייה גדולה. בקערה קטנה מועכים יחד שום, רוזמרין, טימין, מלח, פלפל ושמן זית לקבלת עיסה. מורחים את המשחה בנדיבות על כל הצלי. מפזרים את הירקות מסביב לבשר ומזלפים שמן זית. צולים כ-1 1/2 עד 2 שעות או כ-20 דקות לכל קילו עבור מדיום-רייר. בדקו את הטמפרטורה הפנימית של הצלי במספר מקומות בעזרת מדחום לקריאה מיידית, הוא אמור לרשום 120 עד 125 מעלות פרנהייט עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוציאים את הבשר לקרש גילוף ומניחים למנוחה של 20 דקות כדי לתת למיצים להתייצב. הערה: הטמפרטורה הפנימית של הבשר תמשיך לעלות כ-10 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוציאים את הירקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
7
יוצקים את מיצי המחבת למפריד שומן כדי שתוכלו להשתמש במרק ל-au jus ולשמור את השומן לפודינג יורקשייר.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מניחים את מחבת הצלייה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
9
מוסיפים את הקברנה ומגרדים את החתיכות החומות בתחתית התבנית.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוסיפים סוכר, מים/טפטופי בקר, ירקות שמורים ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. ממשיכים לבשל עד שהיין מצטמצם בחצי, כ-5 דקות. מסננים את הרוטב במסננת כדי להסיר את המוצקים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

ניתן לשלב פריים ריב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Marques de Caceres Cava עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
מרקס דה קאסרס קאווה
מרקס דה קאסרס קאווה
צבע קש חיוור שהתחדש על ידי בועות עדינות. זר פירות הדר עם תווים של בריוש. מקסים ועגול בפה עם מבנה מרענן ומאוזן. גימור תוסס המדגיש את הבועות המשובחות שלו. אפריטיף מרענן, קאווה זו משתלבת היטב עם דגים ופירות ים, פסטה, אורז, מנות מתובלות, מטבח אסיאתי וכל סוגי הקינוחים.