צלי צלעות עומדים חסינים בפני תקלות עם רוטב מחבת
צלוי צלעות עומד חסין תקלות עם רוטב מחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 882 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מלח ופלפל, פלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו צלי צלעות עומד עם רוטב קוניאק, צלי צלעות עומד עם רוטב בורדלייז, ו צלי צלעות עומדים עם רוטב פורצ'יני ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
לצלי: מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס. אפשר לצלי לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה.
לשפשף צלי בכל רחבי עם תיבול הבית.
מניחים את הצלי על מתלה בתבנית כשצד הצלעות כלפי מטה והצד השומני כלפי מעלה. צולים במשך שעה 1. מכבים את התנור. השאירו את הצלי בתנור אך אל תפתחו את דלת התנור למשך 3 שעות נוספות.
שלושים עד ארבעים וחמש דקות לפני זמן ההגשה, סובבו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס כדי לחמם את הצלי. אין להסיר את הצלי או לפתוח מחדש את דלת התנור מרגע הכנסת הצלי עד להגשה.
לרוטב המחבת: בזמן שהצלי נח, הכינו את רוטב התבנית. הסר את השומן מטפטפי התבנית.
מניחים את תבנית הצלייה על אש בינונית ומוסיפים את הציר והטימין. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
מקציפים פנימה את רוטב הסטייק והחמאה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים חם לצד צלי הצלעות.
מערבבים יחד את המלח, אבקת השום והפלפל השחור. יש לאחסן בכלי אטום עד 6 חודשים.