קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

צלי צלעות עומדים חסינים בפני תקלות עם רוטב מחבת

צלי צלעות עומדים חסינים בפני תקלות עם רוטב מחבת
צלוי צלעות עומד חסין תקלות עם רוטב מחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 882 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מלח ופלפל, פלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו צלי צלעות עומד עם רוטב קוניאק, צלי צלעות עומד עם רוטב בורדלייז, ו צלי צלעות עומדים עם רוטב פורצ'יני ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לצלי: מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס. אפשר לצלי לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשפשף צלי בכל רחבי עם תיבול הבית.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מניחים את הצלי על מתלה בתבנית כשצד הצלעות כלפי מטה והצד השומני כלפי מעלה. צולים במשך שעה 1. מכבים את התנור. השאירו את הצלי בתנור אך אל תפתחו את דלת התנור למשך 3 שעות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
שלושים עד ארבעים וחמש דקות לפני זמן ההגשה, סובבו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס כדי לחמם את הצלי. אין להסיר את הצלי או לפתוח מחדש את דלת התנור מרגע הכנסת הצלי עד להגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לרוטב המחבת: בזמן שהצלי נח, הכינו את רוטב התבנית. הסר את השומן מטפטפי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים את תבנית הצלייה על אש בינונית ומוסיפים את הציר והטימין. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
מקציפים פנימה את רוטב הסטייק והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9
מגישים חם לצד צלי הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
10
מערבבים יחד את המלח, אבקת השום והפלפל השחור. יש לאחסן בכלי אטום עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים