צליה: דגים ממולאים עטופים עלה בננה
צליה: דג ממולא עטוף עלה בננה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 250 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עלי בננה, ליים, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 118 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: דגים עטופים עלה בננה, בננה-עלה עטוף סנאפר, ו צליה: בייקון עטוף, חלפיניו וחסילון ממולא גבינה.
הוראות
באמצעות סכין שיוך חדה, לחתוך שלושה חריצים בעור משני צדי כל דג. דגים העונה בנדיבות מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. ממלאים כל דג בכמות שווה של עשב לימון, כוסברה, נענע, זנגביל, ופרוסות ליים.
שמן בצד אחד של עלה בננה ומניחים דגים בצד משומן. לעטוף עלה בחוזקה סביב דגים ולקשור בבטחה עם קצבים חוט. חזור עם הדג השני.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. דג גריל מעל חום בינוני גבוה עד מבושל דרך פתיתי בשר, על 10 דקות לכל צד.
תן לדגים לנוח 5 דקות, לחתוך עלה בננה פתוח ולהגיש עם nuoc cham.