קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות20
ציון בריאות8
מגזין

צליה: נקניק עוף מנגו חריף

צליה: נקניק עוף מנגו חריף
לך לחנות ותביא פלפל, מנגו, מיץ מנגו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מנגו מיובש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו מרינדה צלייה מתובלת עבור עוף ופירות ים, צליה: תפוחים ממולאים נקניק, ו צליה: פלפלים ממולאים נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מיץ מנגו לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית. המשך להרתיח עד מעובה מופחת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום, קר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד קר.
3
מערבבים עוף, מנגו, חלפיניו, כוסברה, שום, מלח, פפריקה ופלפל שחור בקערה גדולה. להירגע עד מוכן לטחון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
טוחנים את התערובת דרך למות קטן לתוך קערה להגדיר בקרח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
באמצעות קובץ מצורף משוט על מערבל לעמוד, לערבב על מהירות נמוכה במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
6
הוסף מיץ מנגו מופחת ומים, להגביר את המהירות בינונית, ומערבבים עד הנוזל משולב, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
טופס קציצת נקניק קטנה; מקום שאר תערובת נקניק במקרר. לבשל פטי במחבת קטנה על אש בינונית גבוהה עד מבושל דרך. לטעום ולהתאים תבלינים של נקניק במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
דברים נקניק לתוך תרמילי חזיר ולסובב לתוך קישורים 6 אינץ'. מקררים עד שמוכנים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
9
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. גריל מעל חום ישיר בינוני-גבוה עד הנקניק רושם 160 מעלות כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס באמצע הקישור.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
הסר מן הגריל, לתת מנוחה במשך 5 דקות, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים