צליה: שעועית ברביקיו
המתכון צליה: שעועית ברביקיו מוכן בערך 24 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בייקון, מלח כשר, מולסה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. 81 אדם התרשמו מתכון זה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: צליה: עוף ברביקיו, רוטב צלייה ברביקיו, ו צליה: רוטב ברביקיו סטאוט.
הוראות
להשרות שעועית במיכל פלסטיק לילה רק מספיק מים קרים להטביע אותם לחלוטין.
מעשן חום בין 225-250 מעלות, או חום מעל 250 מעלות.
מניחים תנור ברזל יצוק הולנדי על חום בינוני ומערבבים את הבייקון, בצל, jalapenos עד מספיק שומן שניתנו מן הבייקון כדי לרכך את הבצל, על 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, סוכר חום כהה, מולסה.
מסננים את השעועית ושומרים את הנוזל השריית.
מוסיפים את השעועית המנוקזת לתנור ההולנדי.
מניחים את השריית הנוזל בכוס מדידה ומוסיפים מספיק מרק ירקות שווה 4 כוסות של נוזל.
מוסיפים את הנוזל לתנור ההולנדי ומביאים לרתיחה בחום גבוה.
להוסיף קאיין, פלפל שחור ומלח. תערבבי אותם ותכסי אותם במכסה.
מניחים את התנור ההולנדי במעשן או בתנור במשך 6 עד 8 שעות, או עד שעועית מכרז.