המתכון צליה: שעועית ברביקיו מוכן בערך 24 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בייקון, מלח כשר, מולסה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. 81 אדם התרשמו מתכון זה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: צליה: עוף ברביקיו, רוטב צלייה ברביקיו, ו צליה: רוטב ברביקיו סטאוט.
הוראות
1
להשרות שעועית במיכל פלסטיק לילה רק מספיק מים קרים להטביע אותם לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
2
מעשן חום בין 225-250 מעלות, או חום מעל 250 מעלות.
3
מניחים תנור ברזל יצוק הולנדי על חום בינוני ומערבבים את הבייקון, בצל, jalapenos עד מספיק שומן שניתנו מן הבייקון כדי לרכך את הבצל, על 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, סוכר חום כהה, מולסה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום כהה
רסק עגבניות
פלפל חלפיניו
מולסה
בצל
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
4
מסננים את השעועית ושומרים את הנוזל השריית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
5
מוסיפים את השעועית המנוקזת לתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
6
מניחים את השריית הנוזל בכוס מדידה ומוסיפים מספיק מרק ירקות שווה 4 כוסות של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקות
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
7
מוסיפים את הנוזל לתנור ההולנדי ומביאים לרתיחה בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
8
להוסיף קאיין, פלפל שחור ומלח. תערבבי אותם ותכסי אותם במכסה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פלפל קאיין טחון
מלח
9
מניחים את התנור ההולנדי במעשן או בתנור במשך 6 עד 8 שעות, או עד שעועית מכרז.