קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

צלעות בגריל בייבי גב עם בזיליקום צ'ילה לימונדה זיגוג

צלעות בגריל בייבי גב עם בזיליקום צ'ילה לימונדה זיגוג
צלעות גב לתינוק בגריל עם זיגוג לימונדה בזיליקום צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 538 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך צלעות חזיר בייבי בחזרה, בזיליקום צ'ילה זיגוג לימונדה, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: צלעות בייבי גב עם Adobo זיגוג, אננס וצ'ילה אדום-Glazed בייבי צלעות, ו צלעות בייבי גב עם זיגוג כתום-ג'ינג'ר.

הוראות

1
הסר את הממברנה מהחלק התחתון של צלעות: להחליק קצה מברג לאורך כל עצם ומתחת לקצה אחד של הממברנה כדי לשחרר, ואז לתפוס את הממברנה עם מגבת נייר ולמשוך את (זה בסדר אם הפסקות קרום וחתיכות להישאר).
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
בקערה קטנה, מערבבים מלח, פלפל, וקיין. שים צלעות על תבנית אפייה ומפזרים משני הצדדים בתערובת מלח. לעטוף בנוחות כל מדף בנייר כסף כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
בואו נשב 30 דקות בטמפרטורת החדר.
4
בינתיים, להכין גריל פחם או גז לחום בינוני נמוך עקיף (300 עד 350; אתה צריך להיות מסוגל להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 6 עד 7 שניות). אם משתמשים בפחם, אור 60 בריחים בארובה על מבער. כאשר גחלים מכוסים אפר, על 20 דקות, הבנק באופן שווה על הצדדים המנוגדים של אש ולתת לשרוף בינוני נמוך. הגדר מחבת טפטוף יציב על באח בין תלוליות. האזור מעל מחבת הטפטוף הוא אזור החום העקיף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף 3 או 4 יותר בריחים unlit לכל תלולית כאשר הצלעות להמשיך וכל 30 דקות בזמן הבישול. אם משתמשים בגז, להפוך את כל המבערים לגובה, מכסה סגור, וחום 10 דקות. ואז להפוך מבער מרכז(ים) כבוי ולהפחית את החום של מבער אחר (ים) בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מניחים מחבת טפטוף יציב תחת מבער כבוי (ים). האזור מעל למחבת הטפטוף הוא אזור החום העקיף.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים מנות צלעות, צד העצם למטה, על באח בישול על חום עקיף, חופפים מעט במידת הצורך. מכסים את הגריל ומבשלים צלעות עד רך למדי כאשר פירסינג דרך רדיד, 50 עד 70 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
להעביר מנות צלעות למחבת rimmed. בזהירות להסיר צלעות מנייר כסף. צלעות, צד עצם למעלה, על גריל על חום עקיף.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
כפית על זיגוג 1/4 כוס לתוך קערה קטנה ולהניח בצד. באמצעות מברשת סיליקון, צלעות baste עם זיגוג הנותרים. מכסים גריל ומבשלים צלעות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
זיגוג המברשת נמס ממרכז כל מדף לאורך הצדדים של בשר, להפוך צלעות מעל, ו baste עם זיגוג יותר. חזור על צחצוח והפנה כל 10 דקות עד הצלעות משחימים ורך בשר התכווץ בחזרה מקצות העצמות, 30 עד 40 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
11
הסר צלעות מגריל. לכסות באופן רופף עם נייר כסף ולתת לשבת על 10 דקות. מערבבים שמורות 1/4 זיגוג כוס מברשת על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
לחתוך בין העצמות כדי לשרת.