המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו קולה, צלעות חזיר צלויות עם רוטב ברביקיו חריף, ו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב אספרסו ברביקיו.
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים צלעות על תבנית אפייה גדולה, מרופדת בנייר כסף ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
3
מניחים בתנור לצלות עד שהשומן מתחיל לדקלם וצלעות מתרככות, 1 1/2 עד 2 שעות. בינתיים, להניח שני גיליונות 12 על ידי 24 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה על השיש ולקפל את הקצוות שלהם בחוזקה יחד כדי ליצור גיליון אחד גדול.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
הסר צלעות מהתנור והנח אותן על גבי נייר הכסף. החזירו אותם לסדין אפייה עם נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
יוצקים מיץ תפוזים ובירה על גבי הצלעות, ואז לקפל לסכל ולאטום בחוזקה כדי ליצור חבילה סגורה. חזור לתנור ולהמשיך לבשל עד הצלעות מכרז לחלוטין, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאך
1/2 פאונד חוואר קצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
בעוד הצלעות מתבשלות, להכין את הרוטב על ידי שילוב קטשופ, רסק עגבניות, מיץ תפוזים, מיץ ליים, דבש, כמון, שום, כוסברה, פטרוזיליה, אורגנו, ובצל במעבד מזון מיזוג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
חבילת בשר חזיר פרוס דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
העברה לסיר בינוני על חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים, ערבוב מעת לעת, עד מעובה מעט מופחת, על 10 דקות. שמור.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם, ומשאירים שטח ללא חום ישיר. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
9
הסר צלעות מהתנור. להשליך נוזל, בנדיבות לצחצח צלעות עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מעבירים לגריל ומבשלים עד burnished ודביק, 15 עד 20 דקות יותר, מרפרף חצי דרך.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
11
הסר מן הגריל לשרת עם רוטב נוסף בצד, כגון תפוחי אדמה קובניים מרוסקים.