קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו Mojo

צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו Mojo
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו קולה, צלעות חזיר צלויות עם רוטב ברביקיו חריף, ו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב אספרסו ברביקיו.

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים צלעות על תבנית אפייה גדולה, מרופדת בנייר כסף ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מניחים בתנור לצלות עד שהשומן מתחיל לדקלם וצלעות מתרככות, 1 1/2 עד 2 שעות. בינתיים, להניח שני גיליונות 12 על ידי 24 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה על השיש ולקפל את הקצוות שלהם בחוזקה יחד כדי ליצור גיליון אחד גדול.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר צלעות מהתנור והנח אותן על גבי נייר הכסף. החזירו אותם לסדין אפייה עם נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
יוצקים מיץ תפוזים ובירה על גבי הצלעות, ואז לקפל לסכל ולאטום בחוזקה כדי ליצור חבילה סגורה. חזור לתנור ולהמשיך לבשל עד הצלעות מכרז לחלוטין, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בעוד הצלעות מתבשלות, להכין את הרוטב על ידי שילוב קטשופ, רסק עגבניות, מיץ תפוזים, מיץ ליים, דבש, כמון, שום, כוסברה, פטרוזיליה, אורגנו, ובצל במעבד מזון מיזוג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
העברה לסיר בינוני על חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים, ערבוב מעת לעת, עד מעובה מעט מופחת, על 10 דקות. שמור.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם, ומשאירים שטח ללא חום ישיר. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר צלעות מהתנור. להשליך נוזל, בנדיבות לצחצח צלעות עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מעבירים לגריל ומבשלים עד burnished ודביק, 15 עד 20 דקות יותר, מרפרף חצי דרך.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
הסר מן הגריל לשרת עם רוטב נוסף בצד, כגון תפוחי אדמה קובניים מרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)