צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו Mojo
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו קולה, צלעות חזיר צלויות עם רוטב ברביקיו חריף, ו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב אספרסו ברביקיו.
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-275 ° F.
מניחים צלעות על תבנית אפייה גדולה, מרופדת בנייר כסף ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מניחים בתנור לצלות עד שהשומן מתחיל לדקלם וצלעות מתרככות, 1 1/2 עד 2 שעות. בינתיים, להניח שני גיליונות 12 על ידי 24 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה על השיש ולקפל את הקצוות שלהם בחוזקה יחד כדי ליצור גיליון אחד גדול.
הסר צלעות מהתנור והנח אותן על גבי נייר הכסף. החזירו אותם לסדין אפייה עם נייר הכסף.
יוצקים מיץ תפוזים ובירה על גבי הצלעות, ואז לקפל לסכל ולאטום בחוזקה כדי ליצור חבילה סגורה. חזור לתנור ולהמשיך לבשל עד הצלעות מכרז לחלוטין, על 1 שעה יותר.
בעוד הצלעות מתבשלות, להכין את הרוטב על ידי שילוב קטשופ, רסק עגבניות, מיץ תפוזים, מיץ ליים, דבש, כמון, שום, כוסברה, פטרוזיליה, אורגנו, ובצל במעבד מזון מיזוג עד חלקה.
העברה לסיר בינוני על חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים, ערבוב מעת לעת, עד מעובה מעט מופחת, על 10 דקות. שמור.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם, ומשאירים שטח ללא חום ישיר. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
הסר צלעות מהתנור. להשליך נוזל, בנדיבות לצחצח צלעות עם רוטב.
מעבירים לגריל ומבשלים עד burnished ודביק, 15 עד 20 דקות יותר, מרפרף חצי דרך.
הסר מן הגריל לשרת עם רוטב נוסף בצד, כגון תפוחי אדמה קובניים מרוסקים.