קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

צלעות בסגנון הדרום מערבי של נילי

צלעות בסגנון הדרום מערבי של נילי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות בסגנון הדרום מערבי של נילי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 82 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1588 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, חומץ תפוחים, נקטר אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו צלעות ברביקיו רטובות של נילי, צלעות חזיר צלויות מנגל של נילי, ו אגרולי דרום מערב של צ'ילי – ליהנות המסעדה האהובה בכל מקום. אגרולים בסגנון דרום מערב אלה הם טעימים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים היבשים יחד בקערת זכוכית קטנה כדי ליצור את לשפשף התבלינים. שמור 2 כפות של תערובת התבלינים עבור רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לשטוף את הצלעות היבשות, ולאחר מכן לשים על קרש חיתוך נקי ולמשוך את העור שומן דק קווים התחתון של הצלעות. לקצץ את הצלעות של עודף שומן ובשר. מתבלים בנדיבות את שני צידי הצלעות עם שפשוף התבלינים. עוטפים את הצלעות בניילון נצמד או בנייר כסף ומקררים למשך 2 שעות לפחות כדי שטעמים יוכלו להתפתח ולחלחל לבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
משרים את שבבי העץ במים במשך 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מחממים את הגריל ל 250 מעלות F. באמצעות היקורי ופחם, להגדיר את הגריל לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
סדר את הצלעות, צד בשרי למטה, בצד הרחוק של הגריל הרחק הגחלים. סגור את המכסה של הגריל ומבשל את הצלעות במשך 3 שעות. הפעל ומבשל עד עיקול הצלעות, על 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
יהיה עליך לבדוק את הפחם והצ ' יפס במהלך תהליך העישון ולחדש לפי הצורך. אתה גם צריך לשמור על טמפרטורה של 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
7
הסר צלעות מגריל ללוח חיתוך ומפזרים יותר ספייס לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
חותכים כל לוח לצלעות בודדות ולהעביר מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
9
מגישים את הצלעות עם רוטב ברביקיו דרום מערבי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1
מפזרים תיבול מנגל של נילי על הצלעות, לחתוך בין העצמות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיותיבול ברביקיו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
מחממים את שמן קנולה בסיר בינוני מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד הבצל רך. מערבבים את שאר החומרים ומבשלים עד עבה הרוטב הוא טעים, על 1 עד 1 1/2 שעות. טעם לתיבול ולהוסיף מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה12 כפיות אבקת שוםפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס12 כפיות אבקת שוםאבקת צ'יפוטלהאבקת צ'יפוטלה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל יבשחרדל יבש3ציפורןשום, חתוך לקוביותשום, חתוך לקוביות12 כפיות אבקת שוםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי12 כפיות אבקת שוםכמון טחוןכמון טחון12 כפיות אבקת שוםחרדל טחוןחרדל טחון1לימון, juicedלימון, juiced4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1צביטהקמצוץ מלח כשר ופלפל שחור טחון טריקמצוץ מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אורגנו מיובשאורגנו מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 ליטר מים מוגזים, צוננים4 ליטר מים מוגזים, צוננים6שרימפס וורידיםשבבי היקורישבבי היקורי3קילוגרםצלעות חזירצלעות חזיר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'spice rub שמורspice rub שמור23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #413 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ