קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

צלעות בסגנון הדרום מערבי של נילי

צלעות בסגנון הדרום מערבי של נילי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות בסגנון הדרום מערבי של נילי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 82 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1588 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, חומץ תפוחים, נקטר אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו צלעות ברביקיו רטובות של נילי, צלעות חזיר צלויות מנגל של נילי, ו אגרולי דרום מערב של צ'ילי – ליהנות המסעדה האהובה בכל מקום. אגרולים בסגנון דרום מערב אלה הם טעימים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים היבשים יחד בקערת זכוכית קטנה כדי ליצור את לשפשף התבלינים. שמור 2 כפות של תערובת התבלינים עבור רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לשטוף את הצלעות היבשות, ולאחר מכן לשים על קרש חיתוך נקי ולמשוך את העור שומן דק קווים התחתון של הצלעות. לקצץ את הצלעות של עודף שומן ובשר. מתבלים בנדיבות את שני צידי הצלעות עם שפשוף התבלינים. עוטפים את הצלעות בניילון נצמד או בנייר כסף ומקררים למשך 2 שעות לפחות כדי שטעמים יוכלו להתפתח ולחלחל לבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
משרים את שבבי העץ במים במשך 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מחממים את הגריל ל 250 מעלות F. באמצעות היקורי ופחם, להגדיר את הגריל לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
סדר את הצלעות, צד בשרי למטה, בצד הרחוק של הגריל הרחק הגחלים. סגור את המכסה של הגריל ומבשל את הצלעות במשך 3 שעות. הפעל ומבשל עד עיקול הצלעות, על 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
יהיה עליך לבדוק את הפחם והצ ' יפס במהלך תהליך העישון ולחדש לפי הצורך. אתה גם צריך לשמור על טמפרטורה של 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
הסר צלעות מגריל ללוח חיתוך ומפזרים יותר ספייס לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
חותכים כל לוח לצלעות בודדות ולהעביר מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
9
מגישים את הצלעות עם רוטב ברביקיו דרום מערבי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1
מפזרים תיבול מנגל של נילי על הצלעות, לחתוך בין העצמות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיותיבול ברביקיו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
מחממים את שמן קנולה בסיר בינוני מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד הבצל רך. מערבבים את שאר החומרים ומבשלים עד עבה הרוטב הוא טעים, על 1 עד 1 1/2 שעות. טעם לתיבול ולהוסיף מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1גבינת פרמזן מגוררת8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1גבינת פרמזן מגוררתאבקת צ'יפוטלהאבקת צ'יפוטלה2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל יבשחרדל יבש3ציפורןשום, חתוך לקוביותשום, חתוך לקוביות1גבינת פרמזן מגוררתפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1גבינת פרמזן מגוררתכמון טחוןכמון טחון1גבינת פרמזן מגוררתחרדל טחוןחרדל טחון1לימון, juicedלימון, juiced4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1צביטהקמצוץ מלח כשר ופלפל שחור טחון טריקמצוץ מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר2קרום: פירורי קרקר גרהםאורגנו מיובשאורגנו מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 ליטר מים מוגזים, צוננים4 ליטר מים מוגזים, צוננים6קצת קישואים קצוציםשבבי היקורישבבי היקורי3קילוגרםצלעות חזירצלעות חזיר2קרום: פירורי קרקר גרהם1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות2קרום: פירורי קרקר גרהםspice rub שמורspice rub שמור2קרום: פירורי קרקר גרהםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים1קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ