צלעות בסגנון ממפיס
צלעות בסגנון ממפיס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 104 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1065 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חרדל, כמון טחון, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו ממפיס בסגנון שיכור חזיר צלעות ברביקיו, צלעות חזיר בסגנון ממפיס, ו צלעות חזיר בסגנון ממפיס (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העור הדק, נייר מהחלק האחורי של כל מדף של צלעות על ידי משיכת אותו בסדין עם האצבעות שלך, באמצעות הפינה של מגבת מטבח כדי לקבל אחיזה מאובטחת, או עם צבת.
מערבבים את הפפריקה, פלפל שחור, סוכר חום, מלח, מלח סלרי, קאיין, אבקת שום, חרדל יבש, כמון בקערה קטנה ומקציף לערבב. לשפשף שני שלישים של תערובת זו על הצלעות משני הצדדים, ולאחר מכן להעביר את הצלעות למחבת צלייה. לכסות ולתת תרופה, במקרר, במשך 4 עד 8 שעות.
מערבבים יחד את חומץ סיידר, חרדל, ומלח בקערה ומניחים בצד.
הכינו את הגריל לצלייה עקיפה והניחו מחבת טפטוף גדולה במרכז.
אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ בתיבה מעשן מחממים מראש את הגריל לגובה; כאשר עשן מופיע, להפחית את החום בינוני.
אם משתמשים בגריל פחם, מחממים אותו עד בינוני.
כאשר מוכן לבשל, אם באמצעות גריל פחם, לזרוק את שבבי העץ על הגחלים.
מברשת ומשמן את הסורג הגריל. מסדרים את הצלעות על השבכה החמה על מחבת הטפטוף. לכסות את הגריל ולעשן לבשל את הצלעות במשך 1 שעה.
כאשר הצלעות מבושלות במשך שעה, לחשוף את הגריל לצחצח את הצלעות עם רוטב סמרטוט (אם משתמשים). לכסות מחדש את הגריל ולהמשיך לבשל את הצלעות עד מכרז וכמעט נעשה, 1/4 עד 1/2 שעה יותר עבור צלעות אחורי התינוק, 1/2 עד 1 שעה יותר עבור spareribs. הצלעות נעשות כאשר הבשר רך מאוד התכווץ בחזרה מקצות העצמות. אם באמצעות גריל פחם, תצטרך להוסיף 10 עד 12 גחלים טריים לכל צד לאחר 1 שעה. חמש עשרה דקות לפני הצלעות נעשות, עונה אותם עם לשפשף שנותר, מפזר אותו על.
כדי לשרת, לחתוך את המדפים לשניים או, עבור אפקט קבירת צלחת, פשוט להשאיר אותם שלמים.
מובאה מהברביקיו! Bible 10th Anniversary Edition. © 1998, 2008 By Steven Raichlen. פועל