קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

צלעות בקר על האש דביקות

צלעות בקר על האש דביקות
צלעות בקר על האש דביקות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 261 גר' של חלבון, 457 גרם של שומן, וסך הכל קלוריות 5387. אם יש לכם קטשופ, סוכר חום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו צלוי צלעות דביקות, צלעות חזיר צלויות עם אוכמניות דביקות, ו הצלעות הצלויות הדביקות של פרדי. (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את הסלרי, גזר ובצל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד השחמה קלה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את האנשואים ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות.
4
מוסיפים את המניה, קטשופ, חומץ, מולסה, סוכר וחרדל יבש ומבשלים מעל חום מתון עד שהרוטב ברביקיו מצטמצם לכ -3 כוסות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
אבקת חרדלאבקת חרדל
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
מעבירים את התערובת לבלנדר ומחית עד חלקה. להחזיר את הרוטב לסיר ומבשלים עד מעובה מופחת 23/4 כוסות, על 5 דקות יותר. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
תדליק גריל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
חותכים בין העצמות כדי להפריד את המדף לצלעות בודדות. גריל את הצלעות על חום מתון, מפנה, עד רגזן רוחש, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מברשת בנדיבות עם רוטב ברביקיו וגריל, מפנה, עד מזוגג עמוק, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
מגישים את הצלעות, עובר את הרוטב הנוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)