צלעות בקר על האש דביקות
צלעות בקר על האש דביקות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 261 גר' של חלבון, 457 גרם של שומן, וסך הכל קלוריות 5387. אם יש לכם קטשופ, סוכר חום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו צלוי צלעות דביקות, צלעות חזיר צלויות עם אוכמניות דביקות, ו הצלעות הצלויות הדביקות של פרדי. (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את הסלרי, גזר ובצל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד השחמה קלה, כ -10 דקות.
מוסיפים את האנשואים ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את המניה, קטשופ, חומץ, מולסה, סוכר וחרדל יבש ומבשלים מעל חום מתון עד שהרוטב ברביקיו מצטמצם לכ -3 כוסות, כ -30 דקות.
מעבירים את התערובת לבלנדר ומחית עד חלקה. להחזיר את הרוטב לסיר ומבשלים עד מעובה מופחת 23/4 כוסות, על 5 דקות יותר. מתבלים במלח.
חותכים בין העצמות כדי להפריד את המדף לצלעות בודדות. גריל את הצלעות על חום מתון, מפנה, עד רגזן רוחש, על 10 דקות.
מברשת בנדיבות עם רוטב ברביקיו וגריל, מפנה, עד מזוגג עמוק, על 5 דקות יותר.
מגישים את הצלעות, עובר את הרוטב הנוסף בצד.